O-STA

Špica vabi na Living bits and things 2014

Špica vabi na regionalni dogodek na temo IoT in M2M, ki že četrto leto zapored poteka na Bledu. V torek, 3. junija, bo Andrej Planina naslovil prednosti, ki jih tehnologija Interneta stvari prinaša v oskrbno verigo.

CELOTEN PROGRAM

VEČ O LIVING BITS AND THINGS 2014

Špica bo v sodelovanju s partnerji na dopoldanskem predavanju ter popoldanski delavnici predstavila različne vidike, izzive in trende v logistiki in upravljanju dobaviteljskih verig ter se dotaknilo vprašanj, kot so:

· Kje so priložnosti za slovenska podjetja, ki so del logistične verige?

· Katere rešitve podprte z IoT in M2M so v tem trenutku že na voljo in kam se usmerjajo trendi?

· Kateri so glavni izzivi pri uvajanju IoT tehnologij?

· Kako IoT v praksi doprinaša k konkurenčnosti in učinkovitosti podjetja?

· Kako lahko ob sodelovanju in povezovanju v evropskih projektih v Obzorju 2020 (Horizon 2020) in pridejo podjetja do novih rešitev z dodatnim sofinanciranjem?

Popoldanska delavnica bo posebej namenjena logistiki in logističnim rešitvam. Potekala bo kot odprta diskusija in naslavljala glavne izzive ter priložnosti za slovensko logistično industrijo in oskrbovalne verige, kjer so ji lahko v pomoč informatika, komunikacija in internet stvari.


VEČ O DELAVNICI

O podjetju ŠPICA

Špica je vodilni slovenski ponudnik rešitev za obvladovanje oskrbne verige, registracijo delovnega časa in kontrolo pristopa. Kot pionir na tem področju v osemdesetih in izkušen strokovnjak danes ponuja bogato znanje ter široko bazo instalacij. Špica razvija in ponuja lastne rešitve tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v Makedoniji, Srbiji in v Bosni. Na mednarodnih trgih so prek pooblaščenih distributerjev zastopani v 27. državah.

Dodatne informacije

Lea Lipovšek, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo
Špica International, d.o.o.
Pot k sejmišču 33
1231 Ljubljana - Črnuče

M: 031 709 224
E:
lea.lipovsek@spica.com
T: 01 568 08 27
W:
www.spica.si