O-STA

Špica vabi na okroglo mizo Delo od doma - 9.6. ob 13:00 na GZS

Delo na domu je v nekaterih organizacijah že ustaljena praksa, drugod pa še obstajajo izzivi in neodgovorjena vprašanja, ki zavirajo fleksibilnost delovnega časa.

V okviru projekta Promocija zdravja in delo na domu tako GZS pripravlja okroglo mizo Delo na domu, ki bo potekala 9.6. ob 13:00 na GZS v dvorani B.

Okrogla miza bo osvetlila področje dela na domu s pravnega, zdravstvenega, psihosocialnega vidika. Svoja mnenja bodo predstavili ugledni strokovnjaki, svoje izkušnje pa bodo delila tudi podjetja, ki fleksibilno obliko dela na domu že dobro poznajo. Špicino prakso bo orisala Bojana Korošec.

Program dogodka

PRIJAVA

Delo na domu je neposredno povezano tudi z reševanjem izzivov absentizma in prezentizma, ki sta v današnjem času vedno bolj pereča. Špica je izvedla anketo med 60 delodajalci iz Slovenije in Hrvaške o prepoznavanju in soočanju s pojavom absentizma. Vabljeni k ogledu rezultatov.

O podjetju ŠPICA

Špica je vodilni slovenski ponudnik rešitev za obvladovanje oskrbne verige, registracijo delovnega časa in kontrolo pristopa. Kot pionir na tem področju v osemdesetih in izkušen strokovnjak danes ponuja bogato znanje ter široko bazo instalacij. Špica razvija in ponuja lastne rešitve tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v Makedoniji, Srbiji in v Bosni. Na mednarodnih trgih so prek pooblaščenih distributerjev zastopani v 27. državah.

Dodatne informacije

Lea Lipovšek, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo
Špica International, d.o.o.
Pot k sejmišču 33
1231 Ljubljana - Črnuče

M: 031 709 224
E:
lea.lipovsek@spica.com
T: 01 568 08 27
W:
www.spica.si