O-STA

Synology podaljšuje jamstvo za seriji XS in XS+ na 5 let

Ljubljana, 30.6.2014 - Podjetje Synology Inc. je objavilo podaljšanje garancije za modele strežnikov NAS in razširitvene enote iz serij XS in XS+. Podaljšanje trenutno velja za modele RS10613xs+, RS3614xs+, RS3614xs, RS3614RPxs, RX1213sas, RX1214 in RX1214RP. Petletna garancija, ki vključuje polno tehnično pomoč in popravilo ali zamenjavo pokvarjenih naprav, tako omogoča podjetjem kar največjo vrednost za vložena sredstva.

"Ker hramba podatkov danes predstavlja hrbtenico uspešnega poslovanja, želimo našim strankam dokazati, da Synology v popolnosti stoji za izdelki, ki so jih kupili," je izjavil Rosiel Lee, direktor prodaje in marketinga v podjetju Synology. "S petletnim jamstvom želimo pokazati brezpogojno predanost in prepričanost v naše izdelke, ki jih odlikuje izjemna kakovost in zanesljivost."

Nova garancijska politika velja po vsem svetu, od 17.6.2014 dalje. Vsi izdelki, kupljeni pred tem datumom, bodo deležni avtomatičnega podaljšanja jamstva na skupno dolžino petih let. Podrobnejše informacije dobite na spletni strani: http://www.synology.com/support/five_year_warranty.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si