O-STA

HP ArcSight Compliance Insight Package for PCI version 4

4.7.2014
HP ArcSight, uveljavljeni proizvajalec SIEM rešitev namenjenih odkrivanju in zmanjševanju poslovnih tveganj, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je junija 2014 opomnil obstoječe stranke in seveda vse zainteresirane bodoče uporabnike njihovih rešitev, da so pripravili četrto različico dodatkov za pomoč pri vzdrževanju skladnosti z varnostnim standardom pri poslovanju s plačilnimi karticami PCI. HP ArcSight Compliance Insight Package for PCI for ArcSight ESM and ArcSight Express (CIP for PCI) 4.0 je paket dodatkov za ArcSight ESM in Express rešitve - zbirka vnaprej pripravljenih korelacijskih pravil, filtrov, poročil, dashboard-ov itd. Za tiste, z ustrezno licenco, je od konca maja že na razpolago za prenos s HP strani za podporo strankam.

Kaj je novega

· Podpora za najnovejše različice standardov PCI DSS in PA DSS 3.0, te so bile uradno objavljene novembra 2013, veljavnost standardov 2.0 poteče konca tega leta.
· Novo raztegljivo in specifičnim potrebam stranke prilagodljivo delovno ogrodje za vzdrževanje skladnosti - extendible compliance framework.
· Nova različica omogoča prikaz uporabnih podatkov takoj potem, ko CIP za PCI namestimo v naše okolje, dodatno prilagajanje nastavitev je seveda mogoče, ni pa obvezno.
· Prikaz skladnostne ocene po posameznem sredstva (asset), opravljanje analize od splošne ravni do ravni posameznih sredstev.
· Prikaz skladnostne ocene po posamezni pod-zahtevi ali kontroli, opravljanje analize od zelo visoke ravne do ravni posamezne pod-zahteve ali sredstva.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www8.hp.com/us/en/software-solutions/software.html?compURI=1340221#.U3sYqj2Swko

### ### ###

O podjetju HP ArcSight

HP ArcSight je priznan proizvajalec uveljavljenih rešitev za upravljanje z informacijsko varnostjo in skladnostjo, SIEM rešitev, s katerimi je mogoče inteligentno odkrivati in zmanjševati poslovna tveganja v organizacijah vseh vrst in velikosti. Vse rešitve podjetja so načrtovane tako, da so primerne tudi za najbolj kompleksne in geografsko razpršene organizacije z različnimi tehnologijami, dobavitelji in tipi infrastruktur in so v osnovi razdeljene v rešitve za zbiranje, dolgotrajno hranjenje in napredno primerjanje ter obdelavo varnostnih dogodkov. ArcSight je edini od proizvajalcev drugih komponent povsem neodvisni ponudnik rešitev za odkrivanje, ovrednotenje in ukrepanje proti napadom od zunaj, notranjim nevarnostim in kršitvam zahtev o skladnosti.

Od konca leta 2010 je ArcSight v lasti podjetja HP, del oddelka HP Enterprise Security, in se v javnosti pojavlja kot HP ArcSight ali ArcSight, An HP Company.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.arcsight.com


Dodatne informacije:
Robert Lubej, projektni vodja
robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com