O-STA

Mednarodni cvetlično vrtnarski sejem Tulln v Avstriji

Samo od 28. avgusta do 1. septembra 2014

NAJVEČJA CVETLIČNA RAZSTAVA V EVROPI

Tema: Svet glasbe

Samo od 28. avgusta do 1. septembra bo razstavišče v Tullnu postalo center za ljubitelje vrtov in cvetlic na največji cvetlični razstavi v Evropi. Čudoviti aranžmaji, neverjetni ribniki in ljubeče oblikovane tematske krajinske postavitve so pravi vir navdiha za "zeleni dom".

Najboljši vrtnarji in floristi iz Avstrije bodo iz kar 200.000 cvetlic ustvarili raznolike postavitve, povezane z letošnjo zvenečo temo Svet glasbe. Razpon postavitev sega od klasične glasbe Johanna Straussa v obliki njegovega valčka Na lepi modri Donavi do Wolfganga Amadeusa Mozarta s Čarobno piščaljo in najbolj znanega dela Antonia Vivaldija Štirje letni časi. Na voljo bo tudi izbor rocka in popa, z latino rokom Carlosa Santane in pesmijo Black Magic Woman, Jürgena Drewsa in A Bed in a Cornfield ter Beatlesov z Yellow Submarine.

Obsežen program zaokrožajo posebne razstave, med njimi Der Spiegel-Park (Park ogledal), "Genuss mit Phantasie" (Fantazija okusov) in "GartenVIELFALT" (Raznolikost vrtov).

Več kot 500 domačih in tujih razstavljavcev bo predstavljalo in prodajalo na tisoče izdelkov in novih idej, povezanih z oblikovanjem vrta, cvetlicami, rastlinami, sadjem, zelenjavo in drugimi področji. Če vas zanima rezano cvetje in dekorativne rastline za balkone, terase in notranje prostore, ali če iščete celostno zasnovo vrta, vključno z vrtnim pohištvom, kopalnimi ribniki ali bazeni, je Mednarodni cvetlično vrtnarski sejem v Tullnu pravi kraj za vas.

MEDNARODNI CVETLIČNO VRTNARSKI SEJEM TULLN V AVSTRIJI - NAJVEČJA CVETLIČNA RAZSTAVA V EVROPI

Odpiralni čas:

Samo od četrtka, 28. avgusta, do ponedeljka, 1. septembra 2014

Odprto vsak dan oh 9h do 18h

Razstavišče Tulln

Avstrija

Dodatne informacije na voljo na: www.messe-tulln.at

Vstopnina:

Odrasli: 11,00 EUR

Skupine (20 ali več), upokojenci in študenti: 9,00 EUR

Mladi od 6. do 15. leta: 2,00 EUR

Otroci do 6. leta: brezplačno

Kontakt:

Mag. Barbara Nehyba

Vodja oddelka za komuniciranje

MESSE TULLN GmbH

3430 Tulln

Avstrija

Tel. +43/2272/624030

E-pošta: messe@messetulln.at

Splet: www.messe-tulln.at