O-STA

Javno povabilo za sodelovanje na prireditvi

"Podjetno Velenje se predstavi"

Velenje, 22. avgust 2014 - Mestna občina Velenje ob občinskem prazniku že vrsto let pripravlja prireditev z naslovom "Velenje se predstavi", ki je namenjena predstavitvi naših društev, klubov in izobraževalnih institucij.

Letos smo se odločili, da podobno prireditev pripravimo tudi za naše podjetnike in jim tako damo možnost, da svoje storitve in izdelke predstavijo javnosti, občankam, občanom in obiskovalcem Velenja.

Prireditev "Podjetno Velenje se predstavi" bo potekala v soboto, 13. septembra 2014, od 9. do 13. ure na Titovem trgu. Poleg predstavitve podjetij bomo pripravili tudi spremljevalni program. Prireditev ni namenjena direktni prodaji izdelkov, ampak promociji dejavnosti in ponudbe podjetij, ki imajo sedež v Velenju.

Javno povabilo za sodelovanje na prireditvi "Podjetno Velenje se predstavi" je objavljeno na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si, V središču). Vsi zainteresirani podjetniki pa lahko podrobnejše informacije o prireditvi dobijo pri sodelavki Urada za razvoj in investicije Mestne občine Velenje Karli Sitar (telefonska številka: 03 8961 538 ali 051 325 680).

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje