O-STA

Telekom Slovenije posodobil paket za gluhe in naglušne

Ljubljana, 25. avgusta - V okviru družbeno odgovornega ravnanja se Telekom Slovenije skrbno posveča tudi posameznikom s posebnimi potrebami. Tako so v Telekomu Slovenije za gluhe in naglušne v avgustu pripravili novi paket Gluhi Plus, ki uporabnikom za 19 evrov mesečno omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja preko storitev Telefonija, Videotelefonija in Komunikator, neomejena sporočila SMS/MMS ter 3 GB prenosa podatkov. Paket Gluhi Plus je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja Telekoma Slovenije in Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije.

Paket Gluhi Plus lahko sklene novi ali obstoječi naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije. Poleg storitev, ki so vključene v mesečno naročnino (neomejeni pogovori v vsa slovenska omrežja preko storitev Telefonija, Videotelefonija in Komunikator, neomejena sporočila SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov), je uporabnikom sprememba paketa iz paketa Gluhi v paket Gluhi Plus na voljo brezplačno, brezplačno pa jim je na voljo tudi storitev Videotelefonija, ki omogoča komunikacijo v znakovnem jeziku. Ob tem so naročniki paketa Gluhi Plus oproščeni tudi plačila priključne takse, naročniki pa imajo možnost dokupa mobilnega interneta 2 GB za 5 evrov mesečno (z DDV). Ob sklenitvi naročniškega razmerja se mora uporabnik izkazati z izkaznico, izdano s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve RS.

Gluhim in naglušnim uporabnikom pri Telekomu Slovenije še naprej ostaja na voljo tudi Paket Gluhi z nizko ceno sporočil SMS, brezplačnimi videoklici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije in ugodnejšim Mobilnim internetom.

Telekom Slovenije v svojih prizadevanjih, da bi vsi posamezniki uspešno in enakopravno sodelovali v komunikacijskem procesu, že vrsto let, vse od leta 1999, zagotavlja ponudbo, ki je oblikovana skladno s potrebami posameznikov z okvaro sluha. V Telekomu Slovenije se namreč zavedajo pomena enakih možnosti vključenosti v družbo, ki jo močno zaznamujejo tehnološke in komunikacijske danosti, video komunikacija v znakovnem jeziku pa pomembno prispeva k premagovanju komunikacijskih ovir ter pripomore k neodvisnemu življenju gluhih in naglušnih oseb.