O-STA

Kyocera Document Solutions je za svoje A4 barvne in ČB večopravilne naprave prejela 6 "Highly Recommended" in 2 "Summer Pick" nagradi BLI

Ljubljana, 4. september 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, s ponosom objavlja, da je testni laboratorij za pisarniške naprave Buyers Lab (BLI) že tretjič nagradil A4 večopravilni napravi za delovne skupine ECOSYS M6026cidn in M6526cidn s priznanjem "Summer Pick Award". Obenem so barvne A4 večopravilne naprave ECOSYS M6026cidn in M6526cidn in črno-bele M2535dn, M2035dn, M2530dn in M2030dn, prejele prestižno priznanje "highly recommended". Kyocerine naprave so se izkazale z izjemnimi rezultati na področju zanesljivosti, kakovosti izpisov in okoljskih lastnosti.

Kyocera Ecosys M6026cidn in M6526cidn sta si zaslužili BLI-jev "Poletni izbor" kot izjemni A4 barvni večopravilni napravi, ki podpirata uporabo naprednih rešitev za manjše delovne skupine.Po zaslugi vgrajene platforme HyPAS omogočata nemoteno integracijo, ki je običajno na voljo pri veliko večjih A3 napravah. Prednosti programske opreme HyPAS, ki jo razvija Kyocera ali zunanji ponudniki, lahko izkoriščajo tudi manjše delovne skupine za upravljanje in optimizacijo delovnih tokov in jih upravljajo preko intuitivne nadzorne plošče neposredno na napravi, kar v resnici razlikuje Kyocerine naprave od konkurence.

"Že tretje priznanje BLI za A4 barvne večopravilne naprave daje potrditev našim prizadevanjem za nenehen razvoj naprav v tem segmentu in obenem utrjuje naš vodilni položaj med A4 barvnimi večopravilnimi napravami s hitrostmi tiskanja 26 do 30 strani na minuto. Kombinacija zanesljive strojne opreme in edinstvene platforme HyPAS ponuja izjemno zmogljivo orodje, ki je povezljivo s katerimkoli mrežnim okoljem in aplikacijami, kot je na primer MyQ, ki omogoča nadzor in zaščito delovnih tokov dokumentov ali PinPointScan, ki poenostavlja skeniranje. Zato so naprave Ecosys M6526cidn logičen izbor za vse manjše delovne skupine, ki potrebujejo zares vsestransko napravo," je dejal Berthold Hurtz, Product Manager v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

Nagrade "highly recommended" so prejele Ecosys M6526cidn/M6026cidn, M2535dn/M2035dn in M2530dn/M2030dn. Naprave so izstopale na ključnih področjih delovanja. Najvišje ocene so prejele za standardno in maksimalno kapaciteto spomina, najbolje pa so se odrezale tudi pri izjemni hitrosti izpisa prve strani iz stanja mirovanja.

Vse naprave so prejele tudi certifikat zanesljivosti. Martin Soane, BLI European Lab Manager je izjavil: "Zanesljivost je ena najpomembnejših lastnosti za vse kupce in Kyocera se vedno znova odlikuje na tem področju. Navadili smo se že pričakovati zanesljivo delovanje, vendar nas Kyocera vedno znova preseneča z dvigovanjem standardov na področju zanesljivosti."

Kyocera izstopa tudi po drugih lastnostih. Novi gonilnik KX, verzije 6 se odlikuje z izboljšavami na področju namestitvenih nastavitev, pa tudi izboljšane grafike, kar zagotavlja hitrejše doseganje vrhunske uporabnosti. Odlična kakovost izpisa, vključno z ostrim besedilom, in v kombinaciji z zmogljivim mehanizmom, omogoča hitro zaključevanje naročil tiskanja, kar je idealno za zahtevna delovna okolja sodobnih podjetij.

Hurtz je še dodal: "Navdušeni smo, da smo dosegli tako bleščeče rezultate za toliko različnih izdelkov. Nagrade potrjujejo našo predanost pri zagotavljanju naprav, ki našim strankam prinašajo vrednost, zanesljivost in zmogljivost."

##

O BLI izborih

Buyers Lab (BLI) z nagrado "Izbor", dvakrat na leto podeljuje posebno priznanje v vsaki kategoriji tistim izdelkom, ki pokažejo izjemne zmogljivosti na BLI-jevih izčrpnih laboratorijskih testih.

BLI testi se ločijo od ostalih po tem, da so narejeni na osnovi vrste strogih in temeljitih preverjanj, ki ponavadi trajajo približno dva meseca. Ocena vključuje obsežen vzdržljivostni test, med katerim vsaka testirana enota opravi celoten in maksimalni, s strani proizvajalca definiran, življenjski cikel naprave. Vzdržljivostni test BLI je edinstven med podobnimi ocenjevanji pisarniških izdelkov, s čimer daje Buyers Labu kredibilnost za oceno zanesljivosti naprav. Ta pa je običajno kritični faktor za nakupne odločitve kupcev ali direktorjev informatike v podjetjih.

Druge lastnosti zmogljivosti, ki jih ocenjujejo, med drugim vključujejo preprostost uporabe, ravnanje z mediji, učinkovitost in vrednost. Vsi izdelki, ki uspešno prestanejo laboratorijske teste dobijo pravico uporabe BLI oznak "Recommended", "Highly Recommended" ali "Certificate of Reliability" in se uvrstijo med kandidate za naziv "Pick Award". BLI Pick je zato zaslužen in težko pridobljen, kupcem in vodjem IT v podjetjih pa ponuja zaupanja vreden vodič pri nakupnih odločitvah.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si