O-STA

Zaposleni v podjetju Citrix cenijo kulture in vrednote svojega delodajalca

Citrix je vodilni ponudnik optimizacije poslovnih procesov z virtualizacijo, mreženjem, strežniškimi oblaki ter upravljanjem mobilnih naprav, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je obvestil, da se je po izboru "Glassdoor Employees' Choice Award 2014" uvrstil na seznam vodilnih 25 podjetij po kulturi in vrednotah, kakor počutje in miselnost v podjetju ocenjujejo sodelavci podjetja, saj so rezultati te raziskave narejeni zgolj na anonimno oddanih mnenjih o delu, delovnem okolju in podjetju. V on-line vprašalniku so lahko ocenjevali faktorje kot so zadovoljstvo s svojim delovnim mestom in položajem v hierarhiji, nagradami in kompenzacijami, razmerjem med delom in zasebnim življenjem, zadovoljstvu z vodilnim osebjem, ter seveda o kulturi in vrednotah podjetja.

Popoln seznam 25 v letu 2014 nagrajenih podjetij in podrobnosti o kulturnih vrednotah je dosegljiv na:

http://www.glassdoor.com/Top-Companies-for-Culture-and-Values-LST_KQ0,36.htm.

Citati - zakaj osebje Citrix-a verjamejo v vrednote podjetja

Tony P., tehnične storitve, Citrix: "In nearly nine years now working for Citrix it is still invigorating to come to work, whether in person or virtually, and be greeted by an honest and open workforce."

Hope L., receptorka, Citrix: "Starting as a 'part time' contractor Receptionist and feeling valued at Citrix on the days I was there made it easy to accept the offer of a 'full time' position. Employees greeted 'me' as they walked by even though my job was supposed to be greet everyone. Now as a full-time employee I am happy to be part of a company that clearly cares greatly about their employees, customers, and the community."

Tony T., analitik IT podpore, Citrix: "Working for Citrix allows me to use the latest technology in our industry, which simplifies the tasks in my job that used to take me hours, allowing me to find creative ways for our employees to benefit from technology."

Chalan A., generalni direktor, Citrix: "In my time at Citrix, I have seen an exciting combination of fast-paced innovation and an open and collaborative culture that is a rare find in Silicon Valley."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.citrix.com/news/announcements/sep-2014/citrix-honored-as-one-of-the-top-25-companies-for-culture-and-va.html

### ### ###

O podjetju Citrix

Citrix je informacijsko podjetje, ki že dlje časa uspešno vodi tržišča na področjih virtualizacije, mreženja in oblačne infrastrukture. Njihov cilj je omogočiti ljudem boljše delo, sodelovanje in več produktivnosti s ponujanjem naprednih orodij in novih pristopov za prilagodljiva delovna okolja. S pomočjo njihovih rešitev lahko informacijski oddelki in ponudniki storitev gradijo, upravljajo in varujejo navidezna in mobilna delovna okolja za zagotavljanje brezhibne dobave aplikacij, namizij, podatkov in storitev - za vsakogar, na katero koli napravo, preko katerega koli omrežja ali strežniškega oblaka.

Leta 2014 praznuje Citrix 25 letnico inovacij za enostavnejšo informatiko in večjo produktivnost uporabnikov s prilagodljivejšimi in bolj mobilnimi načini dela. Te rešitve so dandanes v aktivni rabi v več kot 330.000 organizacijah po vsem svetu, z več kot 100 milijoni uporabnikov. Podjetje ima sedež na vzhodni obali ZDA v zvezni državi Florida v okolici glavnega mesta Miami. In še kot zanimivost - ustanovitelj je bivši razvojni inženir podjetja IBM, ki je svoje podjetje najprej poimenoval Citrus, ker pa je ta naziv že bil registriran, je iz besed Citrus in UNIX skoval ime Citrix.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.citrix.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com