O-STA

Najboljši računovodski asistent v letu 2014 je....

eZdenka je bila po mnenju številnih uporabnikov izbrana za najboljšo asistentko v letu 2014. Njene reference so zares izjemne, saj je bila na delovnem mestu prisotna kar 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Računovodskemu servisu je prihranila več kot 200 delovnih ur administrativnega dela.

Oglej si jo v živo v oddaji Prava ideja, ki bo na sporedu 23.10.2014 ob 21:30 uri.

eZdenka v letu 2014 ni imela niti enega dneva bolniškega staža, kljub temu, da je strankam bila na razpolago 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Kot je dejala njena nadrejena, je bila sama nad njenim delom izjemno presenečena, saj so se stroški poslovanja zaradi Zdenkine prisotnosti bistveno zmanjšali.

Po reviziji so ugotovili, da je eZdenka prihranila samo v prvih 6 mesecih poslovanja približno 100 delovnih ur. Največji prihranek je eZdenka ustvarila pri prestrezanju telefonskih klicev, saj so se le ti zmanjšali za 75%. Tako smo se lahko bolj posvetili svetovanju kot pa administraciji.

Na željo strank je eZdenka iskala podatke o njihovih dolžnikih, jim poročala o odprtih obveznostih in terjatvah, poročala o plačilu DDV, pripravila različna finančna poročila in podobno. Stranke so postale občutno zadovoljnejše, saj so podatke lahko dobivale tudi med vikendom ali v pozno večernih urah oziroma v trenutku, ko so jih potrebovali. Tako so v očeh svojih strank postali bistveno bolj odzivni, njim pa ni več potrebno tipkati dolgih elektronskih sporočil in razlagati vsebine.

Prav gotovo si je eZdenka naslov ASISTENTA LETA 2014 zaslužila! Spoznajte jo v oddaji Prava ideja, ki bo na sporedu v četrtek 23.10.2014 ob 21:30 na RTV1.

Ponovitev oddaje: sobota ob 14.15 uri na RTV SLO1.

NAGRADNA IGRA - Vsi, ki boste spremljali oddajo in boste ime gosta, ki bo eZdenko predstavil, posredovali skupaj z vašimi kontaktnimi podatki na elektronski naslov prodaja@pronet-kr.si, se boste potegovali za nov telefon NOKIA Asha 210. Prav vsi pa boste deležni prav posebne praktične nagrade.

To pa še ni vse - ker je tekaški praznik, 19. Ljubljanski maraton, pred vrati, smo se odločili še za dodatno nagrado za vse, ki boste v času enega meseca po oddaji Prava ideja, kupili ali najeli kateregakoli od modulov podjetja PRONET, Kranj. Tako boste čas, ki ga boste prihranili z uporabo PRONET programskih rešitev, lahko izkoristili na svežem zraku v novi kvalitetni in lepo krojeni tekaški majici z logotipom podjetja PRONET KRANJ!