O-STA

Redni servis odštevalnikov na semaforjih


Velenje, 4. november 2014 - Po šestih letih delovanja sistema odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih je bilo potrebno opraviti generalni servis celotnega sistema, zaradi česa smo odštevalnike izklopili. Po zaključku servisa, predvidoma v sredo 12. novembra 2014, bomo ponovno vzpostavili sistem odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih. Servisno storitev opravlja pooblaščeno podjetje Elektro signal, d. o. o., iz Celja.

Mestna občina Velenja se je zaradi povečanja prometa odločila za postavitev odštevalnih prikazovalnikov časa za voznike v semaforiziranih križiščih, saj odštevalniki omogočajo povečanje pretočnosti prometa.

V mestni občini Velenje so odštevalniki postavljeni na semaforiziranih križiščih Šaleške in Goriške ceste, Šaleške in Kidričeve ceste, Foitove in Partizanske ceste ter na Partizanski cesti pri trgovskem centru Lidl.

V prihodnjem letu bomo namestili dodatne odštevalnike na križiščih Prešernove in Kidričeve ceste, Tomšičeve in Kidričeve ceste, Ceste Talcev in Tomšičeve ceste ter Šaleške in Rudarske ceste.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje