O-STA

Accounting Box je diplomiral

Projekt Accounting Box, ki se razvija pod okriljem Kranjskega podjetja PRONET je pred kratkim prejel svojo prvo diplomo. Ekipa Accounting Box je svoj poslovni model razvijala v okviru Hekovnik Start Up School-a, kjer so dodelali marketinški pristop in poslovno prodajni model. Večmesečno izobraževanje je prineslo ustrezne rezultate, saj je ekipa večkrat spremenila trženjske in marketinške pristope.

V okviru izobraževalnega procesa v Hekovnik Start Up School in pod budnim očesom izvrstnih moderatorjev, je ekipa Accounting Boxa iz tedna v teden prilagajala in razvijala nove funkcionalnosti in tržne prijeme. Tako je Accounting Box orodje, ki se je odlično prilagodil zahtevam računovodskih servisov in malim ter srednje velikim podjetjem. Računovodske servise tako predvsem privlači enostavnost uporabe, sistem za pridobivanje strank in zmerna cena. Podjetjem zagotavlja enostavno vodenje svojega poslovanja, ter izpolnjevanja vseh zakonskih zahtev. Računovodski servisi so tudi neposredno povezani s svojim strankami, ter jim tako zagotavljajo takojšen vpogled v njihovo poslovanje.

Asistentka Zdenka poskrbi, da podjetnikom ni potrebno poznati programa, filtrirati podatkov, iskati kontov in podobno, da bi lahko prišli do svojih podatkov. Dovolj je že, da Zdenki v naravnem jeziku povedo kaj želijo in ona to stori. Primer takšne komunikacije je npr.: koliko dolgujem, kdo je dolžan meni, plačaj račun za Podjetje d.o.o. in podobno.

Vsekakor se bo produkt še ustrezno nadgrajeval in prilagajal ter budno spremljal zakonodajo. Tako v sistemu že najdemo eRačune, ki jih bo potrebno s 1.1.2015 pričeti uporabljati. Prav tako pa je v sistemu tudi že nameščena gotovinska blagajna, katere uporabo zakon predvideva šele v letu 2015.