O-STA

Razširjena ponudba ugodnosti za dijake in študente

Domžale, 31. januar 2003 - e-Študentski Servis je svojim članom v sodelovanju z Banko Domžale d.d. pripravil posebno ugodnost: brezplačna pristopnina Klik NLB in Mobe NLB (redna cena pristopnine za študente: Klik 2.500 SIT in Moba 750 SIT).

Dijakom in študentom so pri uporabi Klika NLB na voljo naslednje storitve: vpogled v stanje in promet na tekočem računu, brezplačni prenos sredstev med računi NLB, plačilo položnic, naročilo in blokada čekov, zahtevek za izdajo limita in plačilne kartice, pošiljanje in prejemanje sporočil banke. Prednost uporabe Klika NLB je prihranek časa in denarja, varno, udobno in pregledno poslovanje in navsezadnje možnost opravljanja številnih storitev. Mobilna banka Moba NLB predstavlja novo možnost poslovanja z banko. Preko ustrezne izbire v meniju mobilnega telefona lahko kadarkoli, od doma, fakultete ali med potovanjem dijak in študent opravi: vpogled v stanje tekočega računa, vpogled v promet na računu, plačilo obveznosti preko posebne položnice, splošne položnice, prenos sredstev med računi znotraj bančne skupine NLB, nastavitev alarma o prekoračitvi osebnega limita, naročilo povišanja limita, vezavo sredstev in ostale storitve, ki jih omogoča Moba NLB.

Za brezplačno pridobitev Klika NLB ali Mobe NLB je potreben le en obisk člana e-Študentskega Servisa v eni od naših poslovalnic. Pogoj je odprt tekoči račun pri Banki Domžale d.d., bančna skupina NLB. Zahtevek za odprtje tekočega računa lahko dijak ali študent odda v poslovalnicah e-Študentskega Servisa v Ljubljani, Domžalah, Kamniku, Litiji, Sevnici in Zagorju.

Akcija je časovno omejena do 31. marca 2003.

Za vse ljubitelje kino predstav smo na e-Študentskem Servisu pripravili ugoden nakup enkratnih vstopnic za ogled filma v ljubljanskem Koloseju. Za samo 800 SIT (redna cena 950 SIT) lahko člani v vseh naših poslovalnicah kupijo kupone oziroma enkratne vstopnice.

Naši veliki ponudbi del smo na spletnemu naslovu www.studentski-servis.com dodali enostaven način iskanja po regiji in vrsti dela. Za vsa prosta dela pa se lahko dijaki oglasijo tudi v vseh naših poslovalnicah.

Vse ostale informacije o novostih e-Študentskega Servisa so vam na voljo na spletnem naslovu: www.studentski-servis.com/press.