O-STA

PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA

PRONET Kranj s ponosom objavlja dejstvo, da se z letošnjim letom (2014) uvršča v 1,6% pravnih subjektov v Sloveniji, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene bonitetne odličnosti (izpolnjevanje kriterijev certifikata v zadnjih treh poslovnih letih).

Uspešnost poslovanja podjetja PRONET Kranj se kaže v visoki bonitetni oceni AAA, ki še posebej v današnjih težkih gospodarskih razmerah pomaga pri doseganju verodostojnosti in varnosti pri kupcih. Pridobljen certifikat poslovne odličnosti in s tem povezana finančna stabilnost družbe je zagotovilo vsem kupcem programske opreme za dolgoročno zagotavljanje garancije in izpeljavo zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih, kar je danes zelo redko. Verjamemo tudi, da bo pridobljen certifikat odlična garancija za sklepanje poslov in sodelovanj v tujini, kjer je velika stopnja zaupanja in kredibilnosti med partnerji še večjega pomena.

Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim poslovnim partnerjem, s katerimi že ali pa šele nameravajo sodelovati v prihodnje.

V bonitetni hiši Bisnode letno certificirajo poslovne subjekte, ki so si skozi svoje delovanje prislužili ocene A, AA oziroma najvišjo možno oceno odličnosti AAA. Poslovni subjekt prejme eno od treh ocen odličnosti glede na število zaporednih let doseganja najvišjega bonitetnega razreda: A (izpolnjevanje kriterijev v zadnjem letu), AA (v zadnjih dveh letih) ali AAA (v zadnjih treh letih). Najvišja ocena predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.