O-STA

Prihaja konferenca RISK 2015 v znamenju kibernetskih napadov

Letošnji RISK 2015 bo potekal med 11. in 12. marcem v kongresnem centru hotela TERMANA v Laškem in bo že deseta konferenca zapovrstjo

Organizator konference, podjetje REAL security d.o.o., organizira že deseto mednarodno konferenco o elektronski varnosti in novih mrežnih tehnologijah RISK 2015. V javnosti zelo odmevajo nedavni napadi hekerjev na družbo SONY in grožnje ob napovedani premieri filma "INTERVIEW", ter razsežnosti omenjenega kibernetskega napada, kot tudi podobni načrtovani in izvedeni manevri hekerjev in organiziranih družb, ki moderne tehnologije in Internet spreminjajo v bojno polje, ki ne pozna milosti. Na udaru so tako spletne banke, identitete posameznikov, intelektualna lastnina, kot tudi varnost in integriteta posameznih držav. Prav o tej temi se bo tudi največ govorilo v okviru konference, kjer bodo nastopili predstavniki podjetja FIREEYE, znanega tudi po tem, da preiskuje in analizira nedavni napad na družbo Sony, strokovnjaki iz podjetij HP security, CITRIX, Websense, ObserveIT, Landesk, HEXIS s programom za vladne inštitucije, Gateprotect z novo tehnologijo, ki jo podpira nemški IT varnostni velikan RHODE&SCHWARZ, kot tudi svetovalno podjetje GARTNER in slovenska podjetja S&T, ADD, Astec in SRC.

Na konferenci RISK bo tudi letos organizirana licitacija v humanitarne namene za neprofitno združenje RDEČI NOSKI, podelitev nagrad za IT dosežke in velika večerna zabava ob deseti obletnici conference.

Več o prireditvi najdete na spletnem naslovu: www.risk-conference.com

"Zelo se že veselimo naše, že desete konference, še posebej zato, ker za njo vlada veliko zanimanje in tudi program je letos ponovno vrhunski. Imeti priložnost poslušati in se tudi spoznati s podjetji, ki so danes vodilna v boju proti spletnemu kriminalu in ponujajo ostale vrhunske tehnologije je nekaj enkratnega na tem prostoru in ponosni smo, da nam jih je uspelo pripeljati v Slovenijo. Poudaril bi še morda, da smo za zaposlene v državni upravi zaradi strogih varčevalnih ukrepov pripravili posebne pogoje za udeležbo, saj smatramo, da bodo lahko s pridobljenim znanjem na konferenci pripomogli k razvoju varnega omrežja tudi znotraj državnih inštitucij. Zato vljudno vabimo strokovno javnost, da se nam seveda pridruži!" je dejal g. Renato Uhl, direktor in organizator konference RISK iz podjetja REAL security d.o.o.

###

LINK na MEDIA KIT:

http://www.real-sec.com/index.php/en/graphic-layout

O ORGANIZATORJU

REAL security d.o.o. je mednarodno računalniško podjetje, ki zagotavlja distribucijo programskih rešitev, skupaj s partnerji pa skrbi za kvalitetno svetovanje, načrtovanje, izgradnjo in vzdrževanje kompleksnih računalniških omrežij in zahtevnih programskih rešitev. Družba je najbolj aktivna na področju regije Adriatik, kjer ponuja kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve svetovno najbolj priznanih podjetij, kot so HP, INTEL-Mcafee, Safenet Inc. in mnogih drugih.

Več informacij o konferenci in prijavi najdete na spletnem naslovu:

www.risk-conference.com

Dodatne informacije:

info@risk-conference.com

t.:+386.2.234.74.74 ° f.:+386.2.234.74.75