O-STA

Hexis se je uvrstil v finale SC Magazine izbora za najboljšo NAC rešitev

Hexis, ponudnik naprednih rešitev za zagotavljanje kibernetske varnosti z orodji za obdelavo masovnih količin podatkov in sprotno ukrepanje, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

sta objavila, da se je podjetje Hexis in njihov produkt NetBeat NAC po priporočilih bralcev SC Magazine uvrstil v finale izbora "SC Awards 2015 - Best NAC Solution category". Nagrade bodo podelili med ceremonijo 21. Aprila 2015 v mestu San Francisco.

Citati

Chris Fedde, predsednik, Hexis: "We are honored to be recognized by SC Magazine's readers as providing one of the best network access control solutions on the market. Our goal in creating NetBeat NAC was to offer a next-generation solution that not only provides companies comprehensive visibility and access control across their networks, but is also simple to deploy and manage while remaining cost-effective. Being selected as a finalist for this award is further proof that our solution provides companies a critical step forward in a proactive approach to better IT security."

Illena Armstrong, uredništvo, SC Magazine: "Functionality, manageability, ease of-use and scalability are hallmarks of the Readers Trust Award finalists. We are proud to recognize Hexis Cyber Solutions for their contributions to the cybersecurity industry and look forward to revealing the winners at the SC Awards Ceremony."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.hexiscyber.com/press-release/hexis-cyber-solutions-selected-readers-trust-finalist-best-nac-solution-sc-awards-2015

### ### ###

O podjetju Hexis Cyber Solutions, Inc.

Hexis je ponudnik naprednih rešitev kibernetske varnosti za gospodarske družbe, vladne agencije in obveščevalne skupnosti. Glavno poslanstvo podjetja je opremljanje poslovnih IT okolij z orodji in zmogljivostmi za odkrivanje, zoperstavljanje in odstranjevanje tako zunanjih kot tudi notranjih kibernetskih groženj.

Hexis Cyber Solutions Hawkeye je družina izdelkov z aktivnim, multi-discipliniranim pristopom za doseganje višje ravni kibernetske varnosti. Tehnologija temelji na strokovnem znanju pridobljenem med izvajanjem podpore v kibernetski varnosti in kibernetskem vojskovanju za nacionalne agencije. S te znanjem lahko izdelujejo rešitve, ki zagotavljajo, da lahko podjetja vseh vrst in velikosti nemoteno obratujejo z maksimalno produktivnostjo. Zmogljiva tehnologija za hitro obdelavo masovnih količin podatkov je nadgradnja ali dodatek na SIEM tehnologije, ki omogoča hitro sprotno odkrivanje nevarnosti in bliskovito proti-ukrepanje, hkrati pa je tudi v dobrodošlo pomoč pri zagotavljanju skladnosti in še čem. NetBeat je družina rešitev za spremljanje, analiziranje in upravljanje omrežij, ki vključuje tudi orodje NAC za upravljanje dostopa do omrežja .

Več o podjetju in rešitvah najdete na spletnih straneh: http://www.hexiscyber.com/

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, projektni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com