O-STA

Zadovoljni številni razstavljalci in obiskovalci

Pred kratkim so se uspešno zaključili že 9. Mednarodni sejmi OKUSOV GASTexpo & Sladoled, ki se lahko pohvalijo z odličnim obiskom, saj jih je obiskalo preko 15.000 obiskovalcev.

Na sejmu se je predstavilo 125 podjetij iz 9 držav, skupaj s spremljajočim sejmom Alpe Adria pa 455 razstavljalcev iz 17 držav.
Pester nabor domačih in tujih razstavljalcev sejmu daje težo ne le v Sloveniji, ampak tudi izven meja. Sejem je ostal zvest svojim usmeritvi in tako prepričal ne le strokovno javnostjo s predstavitvijo najnovejših trendov in smernic temveč tudi tiste, ki preprosto radi uživajo v kulinariki. Ti so se razvajali na številnih degustacijah in brezplačnih delavnicah, ki so bile polne do zadnjega kotička.

Na sejmu so prišli na račun tudi kuharski in slaščičarski mojstri, ki so svoje znanje, izkušnje, domišljijo in kreativnost predstavili komisijam na 3. Mednarodnem prvenstvu v izdelavi pizze, 5. Mednarodnem prvenstvu Slovenije v izdelavi sladoleda, mladi kuharji pa so se pomerili v pripravi jedi slovenskih gostiln.

Organizatorji pa smo že z mislimi pri sejmu prihodnje leto. Vse razstavljalce in obiskovalce sejma vabimo, da si na koledarju označijo 27. - 30. januar 2016, ko bodo potekali JUBILEJNI, že 10. Mednarodni sejmi okusov GASTexpo & Sladoled.

Raznoliki, zanimivi in pestri razstavni programi ter bogat obsejmski program se je izkazal za uspešno formulo tako za strokovno publiko kot vseh ostalih, ki sejem vsako leto zapuščajo zadovoljni, zato bomo kot organizator s kombinacijo obeh segmentov tudi nadaljevali

Utrinki iz delavnic in tekmovanj:
Tekmovanje NAJ PICOPEK Oblačenje TORTE v sladkorno maso Šola PIZZE ŠTRUČKA kot so jo pekle naše none Slaščičarska delavnice La Ganache Delavnice Sladoleda BINE VOLČIČ navdušil obiskovalce Priprava eksotične hrane

PRIMORSKI SEJEM d.o.o. , Čevljarska 17 p.p. 721, 6001 Koper, Slovenija
tel:+386/5/626-02-16, fax:+386/5/626-11-66, e-mail: info@gast.si, http://www.gast.si
matična št.: 5786347000 davčna št.: SI60709243