O-STA

Članek v Network World poln pohval in dobrih ocen za Hexis Hawkeye G

Hexis, ponudnik naprednih rešitev za zagotavljanje kibernetske varnosti z orodji za obdelavo masovnih količin podatkov in sprotno ukrepanje, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

sta javnost opozorila na članek v Network World, v katerem je opis, analiza in ocena Hexis HawkEye G. Napredna rešitev za zaznavanje, zaščito in proti-ukrepanje proti najnovejšim kibernetskim napadom in grožnjam si je prislužila skupno oceno 4.875 od 5 in v le eni od štirih kategorij ni prijela najvišje možne ocene 5 zvezdic. Avtor članka John Breeden II je pohvalil predvsem učinkovito avtomatizacijo in uspešno zaznavanje, zaustavljanje in preprečevanje napadov: "The only way to successfully combat the multitude of threats these days is with automation, and HawkEye G makes this possible in a safe way that keeps humans apprised of the situation, but doesn't require or need their approval to get the job done. ... HawkEye G does a great job of identifying threats, blocking, removing them, while also locking things down so that they can never return. ... As part of this product category review, Incident Response Programs, HawkEye G was tested against several key elements including: detection, prevention and automated or recommended response."

Originalni članek si lahko ogledamo na naslednjem naslovu:

http://www.networkworld.com/article/2855364/security0/hawkeye-g-battles-malware-so-you-don-t-have-to.html

Ocene, ki si jih je prislužila rešitev HawkEye G, so:

  • Preprostost namestitve produkta - 5.0,
  • Preprostost dela z rešitvijo - 4.5,
  • Lastnosti in funkcionalnosti - 5.0,
  • Avtomatizacija - 5.0,
  • Skupna ocena - 4.875.

Citat

Chris Carlson, Hexis Cyber Solutions: "We're honored that HawkEye G received a near-perfect score in Network World's standalone product review. HawkEye G's approach to offering continuous detection and response capabilities in malware and threat removal is critical for organizations that are looking to reduce the risk of compromise and increase the effectiveness of incident response efforts. In looking back at some of the past year's more detrimental attacks, we at Hexis are committed to further enhancing our flagship solution to transform how enterprises deal with advanced threats."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.hexiscyber.com/press-release/experts-conclude-hawkeye-g-identifies-blocks-and-removes-varying-levels-threat-based

### ### ###

O podjetju Hexis Cyber Solutions, Inc.

Hexis je ponudnik naprednih rešitev kibernetske varnosti za gospodarske družbe, vladne agencije in obveščevalne skupnosti. Glavno poslanstvo podjetja je opremljanje poslovnih IT okolij z orodji in zmogljivostmi za odkrivanje, zoperstavljanje in odstranjevanje tako zunanjih kot tudi notranjih kibernetskih groženj.

Hexis Cyber Solutions Hawkeye je družina izdelkov z aktivnim, multi-discipliniranim pristopom za doseganje višje ravni kibernetske varnosti. Tehnologija temelji na strokovnem znanju pridobljenem med izvajanjem podpore v kibernetski varnosti in kibernetskem vojskovanju za nacionalne agencije. S te znanjem lahko izdelujejo rešitve, ki zagotavljajo, da lahko podjetja vseh vrst in velikosti nemoteno obratujejo z maksimalno produktivnostjo. Zmogljiva tehnologija za hitro obdelavo masovnih količin podatkov je nadgradnja ali dodatek na SIEM tehnologije, ki omogoča hitro sprotno odkrivanje nevarnosti in bliskovito proti-ukrepanje, hkrati pa je tudi v dobrodošlo pomoč pri zagotavljanju skladnosti in še čem. NetBeat je družina rešitev za spremljanje, analiziranje in upravljanje omrežij, ki vključuje tudi orodje NAC za upravljanje dostopa do omrežja .

Več o podjetju in rešitvah najdete na spletnih straneh: http://www.hexiscyber.com/

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, projektni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com