O-STA

Fireeye je na seznamu revizijske hiše Deloitte najhitreje rastoč ponudnik zaščite pred naprednimi napadi

FireEye je globalni ponudnik rešitev za samodejno forenzično analiziranje napadov in dinamično zaščito pred naprednimi spletnimi grožnjami, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je konec leta 2014 v sporočilu za javnost objavil, da je podjetje na seznamu najhitreje rastočih tehnoloških podjetij Severne Amerike s področja tehnologije, medijev, telekomunikacij, uporabnih znanosti in ekoloških tehnologij, na katerega revizijska hiša Deloitte uvrsti 500 podjetij in ga objavi pod naslovom "Deloitte's Technology Fast 500". FireEye je uvrščen na izjemno 17. skupno mesto in je pred vsemi drugimi ponudniki varnostnih rešitev s tega istega področja.

Deloitte je sestavil seznam na podlagi finančnih poročil podjetij med leti 2009 in 2013, FireEye je na seznamu že več let v prvem delu seznama, med leti 2009 in 2014 je njihov promet zrasel za 9745 odstotkov; povprečna rast podjetij na seznamu je 1640%, rast posameznih podjetij pa med 135% in 123678%.

Citat

David DeWalt, FireEye CEO: "As our record shows - and as this Deloitte Technology Fast 500 ranking recognizes - FireEye is succeeding in reimagining security to help protect a growing number of organizations worldwide. I believe the opportunity in cybersecurity has never been greater, the cyber threat landscape has never been more severe, and the incumbent legacy security model has never been weaker. FireEye has responded by bringing together the people, technologies and threat intelligence necessary to fight this battle."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.fireeye.com/company/press-releases/2014/11/fireeye-fastest-growing-advanced-cybersecurity-company-in-north-.html

### ### ###

O podjetju FireEye Inc.

FireEye je globalni proizvajalec sofisticiranih varnostnih rešitev z več kot 1100 velikimi strankami iz vsega sveta vključno z več kot 100 podjetji iz seznama Fortune 500; med najbolj znanimi so Sallie Mae, Equifax, Juniper Networks, Heartland Payment Systems, San Francisco State University, Santa Barbara City College, idr.

Srce FireEye ponudbe je tehnologija izumljena v podjetju - na navideznih strojih temelječa varnostna platforma za sprotno zaščito pred najnovejšimi in najbolj sofisticiranimi grožnjami podjetjem in vladam po vsem svetu. Torej pred napadi, ki so sposobni izogniti se drugim bolj klasičnim varnostnimi rešitvam kot so požarne pregrade, IDS / IPS, protivirusne rešitve na prehodnih točkah ipd. Platforma FireEye Threat Prevention omogoča sprotno dinamično zaščito pred grožnjami brez uporabe vzorcev škodljivega prometa, pri čemer analizira in zaustavlja napade preko različnih vhodno-izhodnih poti, vključno s spletom, elektronsko pošto in datotekami, in na različnih stopnjah življenjskega cikla dolgotrajnega naprednega napada. Jedro platforme sta napredni virtualni pogon in dinamična varnostna analitika, ki skupaj omogočata prepoznavanje in blokiranje kibernetskih napadov v realnem času.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.fireeye.com

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor
alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com