O-STA

Vse je noro dobro! Merlin Entertainments napovedal nov 4D film, narejen na osnovi animiranega filma Lego film v produkciji Warner Brosa - ekskluzivno ga bo moč doživeti v parkih LEGOLAND in centrih odkritja LEGOLAND po vsem svetu

CARLSBAD, Kalifornija. - Merlin Entertainments je napovedal partnerstvo s podjetjem Warner Bros. Consumer Products in skupino LEGO pri postavitvi novega 4D animiranega filma, osnovanega na priljubljenih likih iz Lego filma Warner Bros Pictures, Village Roadshow Pictures in LEGO System A/S, ki si ga bodo obiskovalci parkov LEGOLAND in centrov odkritja LEGOLAND po vsem svetu ogledali še letos. Novi 4D animirani film bo otvoritev doživel v šestih parkih LEGOLAND in 11 centrih odkritja LEGOLAND v Severni Ameriki, Aziji in Evropi.

Merlin Entertainments napovedal nov 4D film, narejen na osnovi animiranega filma Lego film v produkciji Warner Brosa - ekskluzivno ga bo moč doživeti v parkih LEGOLAND in centrih odkritja LEGOLAND po vsem svetu (Foto: Business Wire)

Izkušnja, ki jo naredijo nepozabno uporaba elementov, kot so veter, voda, dim in posebni svetlobni učinki, glavna lika filma Emmeta in Wyldstyla spet združi z njunimi prijatelji v še eni nori pustolovščini.

"Veseli smo sodelovanja z Warner Bros. Consumer Products in skupino LEGO pri tako, če smem temu tako reči, nori pustolovščini," pravi izvršni direktor Merlin Entertainments Nick Varney. "Emmet in Wyldstyle sta postala izjemno priljubljena v naših tematskih parkih in centrih odkritja po vsem svetu in ekskluzivna ponudba tega 4D filma našim gostom je zvesta filozofiji Merlin, ko gre za ustvarjanje nepozabnih družinskih doživetij."

"Lego film je bil več kot samo film, saj je postal himna kreativnosti in navdih družinam po vsem svetu, da so na plano potegnili svoje LEGO zbirke in začeli sestavljati svojo domišljijo," pravi Jill Wilfert, podpredsednik za licenciranje in zabavo pri skupini LEGO. "Vem, da bodo obiskovalci LEGOLANDA izjemno radi videli te like na zabavni novi pustolovščini."

Za sveže novice o tej 4D pustolovščini preverite spletno stran Merlina www.MerlinEntertainments.biz

O podjetju Merlin Entertainments

MERLIN ENTERTAINMENTS je vodilno ime na področju zabave za družine, ki je vezana na določeno lokacijo. Merlin je vodilni na področju privabljanja obiskovalcev k atrakcijam v Evropi in drugi največji na svetu, saj trenutno upravlja 106 atrakcij, 11 hotelov in tri hotelske vasi v 23 državah na štirih celinah. Podjetje se trudi zagotavljati nepozabne izkušnje skoraj 60 milijonom obiskovalcem po vsem svet s pomočjo svojih znanih globalnih in lokalnih znamk in s predanostjo in strastjo svojih direktorjev ter okoli 25.000 zaposlenih.

Med Merlinove atrakcije spadajo: SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND, The London Eye, Dungeons, Gardaland, LEGOLAND Discovery Centres, Alton Towers Resort, Warwick Castle, THORPE PARK Resort, Blackpool Tower, Heide Park Resort, WILD LIFE Sydney Zoo, Sydney Tower Eye in SKYWALK. Vse to so znamke, ki so posebne, ki so izziv in so inovativne - in ki imajo izjemen potencial za nadaljnjo rast. Za več informacij obiščite www.merlinentertainments.biz

O skupini LEGO

Skupina LEGO je podjetje v zasebni, družinski lasti in ima sedež v Billundu na Danskem. Ustanovljena je bila leta 1932, danes pa je ena izmed vodilnih proizvajalcev izdelkov za otroke na svetu. Podjetje je predano razvoju kreativnih in domišljijskih sposobnosti otrok, njegove izdelke pa je moč kupiti v več kot 130 državah. Obiščite www.LEGO.com

LEGO, LEGO logo, konfiguracija kocke z oprimki in minifigura so zaščiteni znaki skupine LOGO.

O Warner Bros. Consumer Products

Warner Bros. Consumer Products, del podjetja Warner Bros. Entertainment Company, je ena od vodilnih organizacij za licenciranje in maloprodajno trženje na svetu.

Fotografije/multimedijska galerija na voljo na:

http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150225005284/en/

Kontakti

Merlin Entertainments
Kontakt za medije: Julie Estrada, 760-918-5377
Julie.Estrada@MerlinEntertainments.biz