O-STA

Podjetniški vikend Velenje


Velenje, 24. marec 2015 - Mestna občina Velenje in SAŠA inkubator bosta konec tedna organizirala Podjetniški vikend Velenje, ki se bo odvijal od 27. do 29. marca 2015 v Mladinskem hotelu Velenje. Na razpis se je odzvalo kar 60 mladih oseb, ki bodo lahko s pomočjo številnih mentorjev razvili svoje poslovne ideje.

Najboljše ideje, ki jih bomo predstavili v nedeljo, 29. marca 2015, ob 17. uri v Mladinskem hotelu Velenje, bomo tudi nagradili v skupni vrednosti 6 tisoč evrov. Nagrade najboljšim bo podelil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.

V Mestni občini Velenje želimo s promocijo in zagotavljanjem podpornih storitev za nastanek in razvoj inovativnih podjetij spodbuditi posameznike z inovativnimi idejami, da jih predstavijo in jih s pomočjo usposobljenih podjetniških strokovnjakov in razpoložljivih virov tudi uspešno realizirajo. SAŠA inkubator, ki ustvarja podporno okolje za razvoj podjetništva v SAŠA regiji in tako prispeva k dvigu podjetniške aktivnosti, bo s povezovanjem in sodelovanjem ključnih subjektov regije poskušal zgraditi učinkovit regionalni podjetniški ekosistem.

Prijazno vabljeni in lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje