O-STA

NOVO! Še hitreje do pravega partnerja na ONA-ON.COM - Verificirani profili!Če iščete ljubezen po spletu, ali o tem premišljujete, ste morda naleteli na pomislek, da tam ni dovolj resnih ljudi, primernih za resno zvezo. Vodilni slovenski spoznavni portal ona-on.com, na katerem se je spoznalo že več kot 14.000 parov, je pripravil celovito rešitev - odslej se lahko vidijo in medsebojno prepoznajo najbolj resni iskalci ljubezni, ki jim ni do igric in izgubljanja časa in želijo čim prej do obetavnih zmenkov in pravega partnerja.

"Uporabnice so nam že nekaj časa namigovale naj naredimo storitev zanje, s katero bo mogoče hitro najti resne in zanesljive moške, zato smo zasnovali "verifikacijo" profila. Uporabniki z verificiranim profilom jasno pokažejo, da so resni in zaupanja vredni, zato smo zanje razvili še kopico dodatnih storitev", je ob lansiranju nove storitve povedal Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com.


Kdo ima na ona-on.com verificiran profil?

Vsi, ki imajo objavljeno profilno fotografijo, potrdijo svojo identiteto in so člani, pridobijo status verificiranih uporabnikov in premium storitve:

- pošiljanje prednostnih / izpostavljenih IM sporočil (večja vidnost sporočil, več kvalitetnih pogovorov);

- prejem potrdil o prebranih IM sporočilih (povratna informacija ali je bilo tvoje sporočilo prebrano);

- posebna oznaka "V" (na tvojem profilu in rezultatih iskanj);

- iskanje verificiranih uporabnikov (poišči resne / verificirane uporabnike);

- prejemanje sporočil od verificiranih uporabnikov (razširjen kontaktni filter);

+ napredne storitve za vse člane:

- neomejena možnost pisanja vsem uporabnikom prek IM klepeta (klepet, darila, voščilnice);

- neviden način uporabe (lahko izbereš, da nisi viden in ne puščaš sledi ogledov profilov);

- zasebne fotke in video (vidne samo tvojim simpatijam in vsem, ki jim jih pošlješ prek IM klepeta);

- dostop do vseh vročih seznamov (kdo te vabi na zmenek, kdo sprašuje za šanse, komu si všeč, kdo si ogleduje tvoj profil...).


Če ste samski, ste verjetno že več kot 146.000 Slovencev preizkusili ona-on.com, ki je najenostavnejša pot do zmenkov in pravega partnerja.

Kako preizkusiti?

ð Če še niste na ona-on.com, kliknite tukaj in preizkusite brezplačno!

ð Vsi, ki ste že med uporabniki, pa izkoristite veliki 33% spomladanski popust tule!

---

Ona-on.com je vodilni portal za zmenke in zasebne stike, kjer mesečno aktivno kreše iskrice več kot 70.000 Slovencev. Odlikujejo nas kakovostni zasebni stiki s številnimi pari. Poleg novih življenjskih partnerjev lahko spoznate zanimive nove ljudi za skupne aktivnosti (šport, zabavo, kulturo, potovanja...).