O-STA

Vseslovenska raziskava o spoznavanju, osvajanju in zmenkih največjega spoznavnega portala ona-on.com.

Na spletno anketo, izvedeno z 1ka.si, je v celoti odgovorilo 1.480 samo respondentov, od tega 56% moških (ženske, 44%), 81% vseh anketiranih je bilo samskih. Zbiranje podatkov je potekalo od 24.4.15 do 7.5.15. Anketa se je oglaševala na izbranih slovenskih spletnih portalih, kot na primer: Siol.net, Najdi.si, Cosmopolitan.si, Playboy.si, Računalniške novice, Planet Lepote, Ona-On.com in nekaterih drugih, ter na družbenem omrežju Facebook. Dodatne informacije: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com, info@veneti.com.


Povzetek:


* Pri spoznavanju v živo so moški, predvsem po mnenju deklet, premalo pogumni. Strah pred zavrnitvijo, ki po nepotrebnem odvrača od pristopanja do nasprotnega spola, večina pripisuje nizki samopodobi;

* Pravi čas za prvi klic po obetavnem srečanju, kjer fant dobi njeno številko, je naslednji dan. Vedrina, nasmejanost in kanček skrivnostnosti je zmagovit recept za prvi zmenek;

* Okoli 14.000 parov na ona-on.com od ustanovitve do danes. Glavna prednost ona-on.com je največja izbira resnih samskih na enem mestu ~ 80% podpora verificiranim profilom (preverjena identiteta, avtentična fotka in članstvo), ki onemogoča lažne profile in neresne uporabnike.

* V Sloveniji že okoli 20% vseh parov nastane s pomočjo spletnih zmenkov (vsak peti par, v ZDA npr. vsak deseti par). Spletni iskalci ljubezni so bolj resni v svojih namerah in precej hitreje smuknejo v zakonski stan ali resno zvezo kot pari, ki se spoznajo kako drugače.


* Za samske ženske, ki iščejo resnega partnerja, je splet postal osrednji kanal spoznavanja, saj skoraj 30% trenutno vezanih žensk navaja, da so svoje moške našle na spletu.

Če ljubezen še iščete, izkoristite popolnoma brezplačen preizkus ona-on.com, tako da pri registraciji uporabite promo kodo "ujemi15", ali kliknite tukaj in se registrirajte. (do 31.6.2015)

Za ogled celotne raziskave kliknite TUKAJ.