O-STA

Cloud4Wi omogoča trgovcem oddaljeni nadzor tržnih akcij na WiFi omrežjih

21.4.2015
Cloud4Wi, ponudnik nove generacije v strežniškem oblaku bivajočih storitev za gradnjo in trženje Wi-Fi omrežij z dodano vrednostjo, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je aprila 2015 najavil novo v strežniškem oblaku temelječo platformo za oddaljeno upravljanje tržnih akcij in drugih kampanj na brezžičnih omrežjih kar iz mobilnih platform. Cloud4Wi Mobile Management je na razpolago od aprila 2015 za vodilni mobilni platformi Android ter iOS. Nova storitev ponuja storitve in novosti na naslednjih področjih:

· WiFi za obiskovalce - trgovci bodo lahko sedaj sami oblikovali vstopni portal tj. splash portal oz. prijavni portal, nastavljali prijavne opcije in določali pogoje in parametre rabe omrežja za goste.
· Analitika - trgovci lahko dobijo informativna poročila o količini obiskovalcev in strank, o povratnikih, trajanjih obiskov in navadah obiskovalcev, celo o porazdelitvi starostnih skupin in spolov obiskovalcev.
· Prodaja in oglaševanje - trgovci lahko kreirajo in upravljajo akcije s kuponi, vključno s predstavljanjem opisa in slik kuponov, določanjem njihovega števila in trajanja, ter preverjanjem veljavnosti.
· Mobilni obiskovalci - večina obiskovalcev v trgovskih centrih nas v teh časih uporablja prenosne naprave z neprekinjenim dostopom do brezžičnega omrežja za iskanje informacij, ugodnih ponudb in primerjavo cen. Trgovci bodo lahko s pomočjo Cloud4Wi rešitev obiskovalcem zagotovili prijetnejšo izkušnjo v trgovskem centru in se hkrati tudi oglaševali.
· Spletne aplikacije - v okviru Cloud4Wi so na razpolago tudi orodja (SDK, API) za razvijalce spletnih aplikacij, s katerimi lahko trgovski centri ali posamezne trgovine izdelajo lastne aplikacije za boljše koriščenje novih tehnologij. Celo na primer aplikacije za hitrejše in prijetnejše zaključevanje nakupov in spremljanje zadovoljstva s ponudbo.

Citat

Andrea Calcagno, CEO, Cloud4Wi: "Consumers today expect a great mobile experience. Around half of customers will search for deals and coupons online before making an in-store purchase, about the same amount that will use a Wi-Fi enabled mobile device to do so1. Brands not leveraging Guest Wi-Fi are missing out when it comes to creating an enhanced experience for shoppers. Cloud4Wi Mobile Management means retailers are always up-to-date on the latest in-store trends even when on the go. This allows them to make changes to their Guest Wi-Fi strategies, create a more customized marketing experience for shoppers and increase loyalty to positively impact their bottom line."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.cloud4wi.com/news

### ### ###


O podjetju Cloud4Wi

Cloud4Wi je vodilni ponudnik nove generacije v strežniškem oblaku bivajočih storitev za Wi-Fi omrežja, služijo pa ustvarjanju oprijemljivega dobička na več tržnih segmentih. Je hkrati tudi platforma inovativnih storitev, ki zagotavljajo ponudnikom brezžičnega dostopa dodaten prihodek iz ponudbe upravljanih storitev z dodano vrednostjo. Na tržišču 'Wi-Fi Marketplace' dostopne aplikacije lahko zagotovijo boljšo uporabniško izkušnjo, posledično pa tudi izdatne poslovne koristi za brezžičnega operaterja.

Platformo Cloud4Wi so v svojo ponudbo že integrirali različni ponudniki telekomunikacijskih storitev, sistemski integratorji ter prodajalci in z njo uspeli zadovoljiti tudi najzahtevnejšim strankam.

Podjetje Cloud4Wi ima sedež v San Franciscu. V bistvu pa je nastalo z izločitvijo posebnega oddelka iz italijanskega podjetja WinTech, ki ponuja upravljane rešitve in storitve za telekomunikacijske operaterje s poudarkom na brezžičnih tehnologijah naslednje generacije.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.cloud4wi.com

Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com