O-STA

HORTI AUSTRIA - prvič v Tullnu

Messe Tulln bo od 10. do 12. junija gostilo prvi HORTI AUSTRIA, ekskluzivni sejem vrtnarstva, sadjarstva in zelenjadarstva. HORTI AUSTRIA organizira Messe Tulln v sodelovanju s kmetijskima zbornicama Avstrije in Dunaja, Zveznim združenjem avstrijskih vrtnarjev ter zelenjadarskima združenjema Bundes-Obstbauverband Österreich in BundesGemüsebauVerband Österreich.

HORTI AUSTRIA je namenjen izključno strokovnim obiskovalcem in je pomembna platforma za zelenjadarski sektor v Avstriji in EGS. Predstavljene bodo najnovejše rastlinske sorte, inovativna tehnologija in moderna floristika. Vrtnarji, zelenjadarji in sadjarji ter tudi floristi bodo imeli enkratno priložnost, da spoznajo vse tržne inovacije in pridobijo najnovejše informacije o tehnološkem razvoju.

Ključni podatki o sejmu HORTI AUSTRIA Tulln:
- 221 razstavljavcev iz 19 držav,
- popolna lokacija v središču Avstrije ter Srednje in Vzhodne Evrope,
- uspešna lokacija za sejme kmetijskega inženiringa in vrtnarstva
(Mednarodni vrtnarski sejem Tulln, Austro Agrar Tulln),
- mednarodni sejemski obiskovalci,
- gostujoča predavanja vodilnih strokovnjakov iz Avstrije in EU,
- prvič v sodelovanju s strokovnim avstrijskim združenjem Technik im Obst- und Weinbau,
- enkratna platforma za vse centre odličnosti v zelenem sektorju v Avstriji.

Na HORTI AUSTRIA bodo zastopani razstavljavci iz naslednjih področij: rastline, čebulice, sadike, semena, pesticidi in gnojila, namakanje z razpršilci, uravnavanje klime, rastlinjaki, vrtnarska oprema, zemlja, trava in substrati, proizvodna, procesna in trženjska tehnologija za zelenjavo, sadje, vrtnarstvo in urejanje okolice ter prodaja in storitve.

Spremljevalni program z novim zagonom

Sejemsko aktivnost bo dopolnjeval tudi atraktivni in informativni spremljevalni program, kar sejmu zagotavlja nov zagon in prinaša konkurenčne prednosti. Spremljevalni program med drugim prinaša: "Povečanje vrednosti rož in rastlin in moj prispevek temu", "Tehnike in trendi pri varovanju virov v vrtnarstvu" in "Mobilne namakalne enote". Program zaokrožata avstrijska oblikovalca Gerhard Glatz in Harald Lehner s cvetlično razstavo. Več informacij o spremljevalnem programu je na voljo na: www.horti-austria.at.

Odpiralni čas:
10. do 12. junij 2015
Sreda: 10:00 -18:00
Četrtek: 10:00 - 20:00
Petek: 10:00 - 17:00

Kontakt:

Mag. Barbara Nehyba
Vodja marketinga in komuniciranja
MESSE TULLN GmbH
Messegelände
3430 Tulln an der Donau
Tel: 02272/624030
E-pošta: barbara.nehyba@messetulln.at.