O-STA

Vabilo na zaključno konferenco Museumcultour

Spoštovani!

V Notranjskem muzeju Postojna smo konec februarja 2015 odprli razstavo Muzej krasa, ki je nastala v okviru projekta MUSEUMCULTOUR, Jadranskega čezmejnega programa IPA.

V torek, 26. maja 2015, bo v prostorih Notranjskega muzeja Postojna na Kolodvorski cesti 3, potekala mednarodna zaključna konferenca projekta MUSEUMCULTOUR.

Projekt je bil namenjen vzpostavitvi novih in obogatitvi obstoječih muzejskih razstav in zbirk ter promociji muzejske kulturne dediščine širši javnosti. Pri tem je usmerjen v sodobne in inovativne muzejske pristope, ki slonijo na interaktivnih predstavitvah in interpretaciji muzejske dediščine.

Na konferenci bomo predstavili glavne rezultate projekta, ki so prispevali k bogatitvi jadranskega turizma, in si ogledali dva primera dobre prakse, ki sta skozi ta mednarodni projekt nastala v Postojni.

Na konferenco se je potrebno predhodno prijaviti, in sicer do ponedeljka, 25. maja 2015, na e-mail: info@notranjski-muzej.si ali po telefonu na številko: 031 313 179 (Tina Poljšak).