O-STA

Kyocera je predstavila sedem novih vrhunskih A4 barvnih ECOSYS tiskalnikov in večopravilnih naprav

Ljubljana, 4.6.2015 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila 3 nove barvne tiskalnike in 4 večopravilne naprave. Vse so zasnovane na nagrajeni tehnologiji Ecosys, vključno z vzdržljivim bobnom z življenjsko dobo do 300.000 izpisov, kar zmanjšuje količino odpadkov v celotni življenjski dobi izdelka in še izboljšuje že tako impresivne okoljske lastnosti Kyocerinih proizvodov. Nova A4 barvna serija je idealna za uporabo v delovnih skupinah, ki potrebujejo napredno upravljanje z barvnimi odtisi in najnižjo ceno na izpisano stran.

Trg hitrih A4 naprav še naprej izdatno raste, kot rastejo tudi pričakovanja uporabnikov, da bodo naprave delovale na nivoju, ki smo ga običajno pričakovali od A3 naprav. Kyocera izpolnjuje ta pričakovanja s sedmimi novimi napravami, ki ponujajo izboljšane hitrosti tiskanja vse do 35 strani/min pri večopravilnih napravah in 40 strani/min pri tiskalnikih. Serija je idealna za time, ki potrebujejo velik izbor medijev od A6 do A4. Z do petimi predali za papir, ki simultano uporabljajo različne velikosti in debeline papirja vse do 220 g, bodo dobili tudi najzahtevnejši polno moč prilagodljivosti. Ekstremno zanesljivost, ki je značilna za Kyocerine izdelke, zagotavlja z edinstveno tehnologijo Ecosys, ki vključuje boben z življenjsko dobo do 300.000 izpisov.

Berthold Hurtz, produktni vodja v podjetju Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: "V središču pozornosti pri razvoju naših novih izdelkov je uporabnik. Naše stranke cenijo partnerja, ki razume njihove potrebe in zagotavlja cenovno ugodne izdelke, ki jim pomagajo pri njihovem razvoju. Družina izjemno hitrih in zmogljivih zagotavlja zadovoljstvo strankam, ki potrebujejo odlične barvne izpise in prvovrstne dodatne možnosti naprav."

Hitro barvno tiskanje

Tiskalniki Ecosys P6130cdn, P6035cdn in P7040cdn omogočajo hitrosti tiskanja do 40 strani/min in so bogato opremljeni z možnostmi, kot je na primer podpora za mobilno tiskanje v okoljih iOS in Android. Ecosys P6035cdn in P7040cdn se ponašata s 5-vrstičnim LCD zaslonom in alfanumerično tipkovnico za lažje upravljanje ali vnašanje kode PIN. Nadzor dostopa omogoča nastavljanje omejitev na nivoju uporabnikov ali aplikacij. Tako lahko uporabniki po potrebi zmanjšajo uporabo barvnega tiskanja, recimo v primeru tiskanja elektronskih pisem. Tiskalniki se lahko pohvalijo tudi z zmanjšano glasnostjo in nižjo skupno porabo energije. V kombinaciji s tehnologijo dolge življenjske dobe Ecosys so naprave izjemno ekonomične.

Superiorni barvni izpisi in prvovrstne lastnosti

Večopravilne naprave se ponašajo s hitrostmi tiskanja do 35 strani/min, tako v črnobelem kot v barvnem načinu, in skeniranja do 60 strani/min. Vsi izdelki standardno omogočajo dvostransko tiskanje, skeniranje in kopiranje. Celo modela Ecosys M6530cdn in M6030cdn s 30 stranmi na minuto, omogočata napredno skeniranje, kakovost izpisov in kapacitete, ki so običajno značilne za modele najvišjega razreda. Modela Ecosys M6530cdn in M6535cidn imata dodatno možnost faksiranja. Ecosys M6535cidn in M6035cidn omogočata uporabo platforme HyPAS in sta opremljena z velikim barvnim zaslonom občutljivim na dotik, ki omogoča nemoteno integracijo s široko paleto prilagojenih uporabniških rešitev in delovnih tokov dokumentov.

Nova Ecosys serija se odlikuje s ceno, hitrostjo, varnostjo, prilagodljivostjo in prvovrstnimi okoljskimi lastnostmi - z vsem tistim, kar majhne in srednje velike delovne skupine morajo imeti.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si