O-STA

SimpliVity : dosežki v letu 2015

Simplivity, ponudnik rešitev za poenostavitev informacijskih sistemov, zmanjšanje stroškov in pospeševanje postavljanja virtualne infrastrukture, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

sta pripravila kratki povzetek dosežkov v tem letu. Podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora je namreč postalo glavni distributer za SimpliVity v regiji Adriatik in tole je ena od prvih novic za javnost, s katero želijo nekoliko pokazati zakaj so menili da je distribucija izdelkov tega podjetja odlična priložnost tako za regionalnega distributerja kot tudi za lokalne partnerje in končne stranke.

Res, je da je minilo šele 5 mesecev, a po seznamu dosežkov sodeč bi sklepali, da precej več.

Najprej nekaj povzetkov minulega leta 2014. Januarja so namreč na spletni strani SimpliVity, ki je nastal leta 2009, rešitve OmniCube pa pričel prodajati leta 2013, objavili finančne rezultate letnega poslovanja:

- rekordni porast prometa,

- skoraj 500% povečanje prodaja in števila strank,

- rast podjetja na več kot 400 zaposlenih in načrtovano več kot 250% povečanje za leto 2015,

- zaposlitev sodelavcev v 18 državah po vsem svetu,

- širitev prodajnega kanala na več kot 50 držav,

- več kot novih 1500 OmniStack in OmniCube licenc.

SimpliVity je poslal svoje predstavnike na konferenci podjetja REAL security, to je RiSK 2015 v Sloveniji - Laško - in v Srbiji v Beogradu.

SimpliVity je postal, glede na poročilo IDC, vodilni svetovni ponudnik hiperkonvergenčnih rešitev, uvrstili so ga vodilno kategorijo tržne analize "IDC MarketScape: Worldwide Hyperconverged Systems 2014 Vendor Assessment". V naslednjem četrtletju, potem, ko so pri IDC-ju naredili to analizo, je SimpliVity za kar štirikrat povečal prodajo, tako da bo prav gotovo ostal tam kjer je, pri vrhu.

Tech Trailblazers Awards - organizacija Tech Trailblazers je zasnovala drugačno vrsto priznanj tehnološkim podjetjem, v poštev pridejo predvsem manjša - no seveda, za relativno precej večje razmere kot so v Sloveniji - ali na novo nastala podjetja - 'startup-i'. Namen priznanj je izpostaviti prave inovatorje v naslednjih tehnologije in področjih: masovni podatki, strežniški oblaki, nova tržišča, finančne tehnologije, internet stvari, mobilne tehnologije, omrežja, varnost, shranjevanje podatkov, neprekinjeno poslovanje IT-ja in virtualizacija. SimpliVity je dobil priznanje "Top startup in the 2014 Tech Trailblazers Awards in the Cloud category".

CRN - Computer Reseller News - je vodilna publikacija namenjena prodajnemu kanalu informacijske opreme vseh vrst. Je vodilni globalni oglaševalski medij in brez primerjavi glede pokrivanja in obveščanja o globalnih prodajnih kanalih in dogajanju v IT-ju na sploh. Februarja 2015 je CRN uvrstil dva predstavnika podjetja SimpliVity - Mitch Breen, senior vice president of global sales, George Hope, vice president of global channels - v prestižni seznam najbolj sposobnih vodij prodajnih kanalov "2015 CRN Channel Chiefs List". Marca 2015 pa so prodajni kanal podjetja SimpliVity ocenili s petimi zvezdicami (5-Star rating) v "The Channel Company's CRN 2015 Partner Program Guide"; enako najvišjo oceno so dobili tudi za leti 2014 in 2013.

Razvoj novih tehnologij in podpora za dodatne sisteme. SimpliVity je marca objavil, da sedaj podpira tudi VMware vSphere 6, maja pa še podporo za KVM in OpenStack.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.simplivity.com/company/news-events/press-releases/

### ### ###

O podjetju Simplivity

Simplivity je mlado podjetje z jasno zastavljenim ciljem - poenostaviti IT. To nam omogočajo s postopkom hiperkonvergence ali zelo učinkovitega združevanja funkcionalnosti. Temelj vseh njihovih rešitev je programska tehnologija OmniStack za definiranje hiperkonvergenčne infrastrukture na programskem nivoju, ki deluje kot nadzornik za VMware vSphere / ESXi. OmniStack združuje vse elemente in funkcije pod hipervizorjem v poenoteno in poenostavljeno rešitev, učinek tega je zmanjšanje obsega in zapletenosti infrastrukture.

Hiperkonvergenčna infrastruktura Simplivity radikalno zmanjšuje stroške z zmanjšanjem TCO na tretjino. Na tehnologiji OmniStack temelji vodilna rešitev OmniCube, ki v eno napravo združi funkcionalnosti 12 ločenih IT rešitev. OmniCube nam že takoj po namestitvi zagotavlja hipervizor, zmogljivosti za obdelavo in hranjenje podatkov, deduplikacijo in replikacijo podatkov, WAN optimizacijo, medpomnilnik in prehodno vozlišče do strežniškega oblaka. Z namestitvijo dveh ali več sistemov pa si lahko zagotovimo praktično neomejen vir sredstev za informacijske obdelave v podjetjih vseh velikosti. Ob tem pa hkrati ohranjamo enostavnost namestitve, saj zmore celotno postavitev iz ene centralne točke upravljati en sam administrator z enostavno preglednostjo kompletnega sistema.

Od predstavitve leta 2013 pa do danes so tehnologije OmniStack / OmniCube pridobile veliko množico zvestih uporabnikov in si prislužile kopico priznanj v industriji in širšem uporabniškem okolju.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.simplivity.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com