O-STA

Nov naročniški paket Telekoma Slovenije: Džabest Ruzak za brezskrbno komunikacijo doma in v državah območja EU

Ljubljana, 12. junija - Telekom Slovenije od danes dalje svojim naročnikom Itak zagotavlja še bolj brezskrbno uporabo mobilnih storitev, in sicer tako doma kot v tujini. Nov naročniški paket Džabest Ruzak tako poleg brezplačne uporabe storitve Deezer, neomejenih klicev in sporočil ter kar 5 GB prenosa podatkov v Sloveniji omogoča tudi uporabo 1000 enot mobilnih storitev med gostovanjem v državah območja EU. Vključene enote mobilnih storitev veljajo v državah območja EU, in sicer pri vseh operaterjih, s katerimi ima Telekom Slovenije sklenjeno pogodbo o gostovanju. Cena paketa je 23,95 evra mesečno.

Naročniki paketa Džabest Ruzak imajo v državah območja EU na voljo 500 enot za odhodne oz. dohodne klice ali sporočila SMS, ob tem pa še 500 MB prenosa podatkov. Ena enota storitve je enaka minuti odhodnega ali minuti dohodnega klica ali enemu poslanemu sporočilu SMS v državah območja EU. V mesečno naročnino je do 30. 6. 2016 vključena tudi naročnina na storitev Deezer. Ob tem imajo naročniki paketa na voljo tudi TViN Shrambo S, ki nudi 5 GB prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku.

Po porabi vključenih enot se naročniku v času gostovanja v državah območja EU obračuna uporaba storitev po veljavnem ceniku izbranega operaterja. Vključene količine lahko naročniki paketa izkoristijo pri gostovanju v 28 državah EU ob tem pa tudi v naslednjih državah: Norveška, Islandija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Guadeloupe, Kanarski otoki, Liechtenstein, Martinique (francoski del), Monako in Reunion.

Naročniško razmerje s paketom Džabest Ruzak lahko sklenejo mladi med 11. in 31. letom v skladu z Navodili za sklenitev naročniškega razmerja Itak, in sicer v akcijskem obdobju od 12. 6. do 31. 7. 2015. Paket nato velja do preklica oziroma do dopolnjenega 31. leta starosti naročnika.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.