O-STA

Po zgodovinskem uspehu danes sprejem članic profesionalne ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana

V mesecu juliju so članice prve slovenske ženske profesionalne ekipe BTC City Ljubljana blestele kar na treh kolesarskih dirkah: Giro Rosa, Thüringen Rundfahrt in La Course by Le Tour de France. Danes so v ljubljanskem BTC City-ju pripravili sprejem tekmovalk s podelitvijo nagrad za dosežene uspehe.

Sprejem je potekal ob 13. uri v Restavraciji City. Ob tej priložnosti jim je Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC d.d., ki je tudi generalni pokrovitelj ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana, podelil denarne nagrade za izjemne rezultate. Mia Radotić je prejela nagrado za zmago na letečih ciljih dirke La Course by Le Tour de France, za odlične rezultate na dirkah Giro Rosa in Thüringen Rundfahrt pa so nagrade prejele Eugenia Bujak, Polona Batagelj, Špela Kern, Urša Pintar, Olena Pavlukhina in Martina Ritter.

Profesionalna ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana je bila ustanovljena šele lani, zato so doseženi rezultati še toliko bolj vredni spoštovanja. V letošnji sezoni jih čaka še nekaj dirk in že to nedeljo bodo lahko navijači ponovno držali pesti, ko se bodo dekleta pomerila na Sparkassen Giru v Nemčiji, enodnevni dirki za svetovni pokal.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;

T: 01 585 13 15, E: maja.oven@btc.si