O-STA

Kyocera je imenovala Oscarja Sancheza za izvršnega podpredsednika

Ljubljana, 5. avgust 2015 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je objavilo imenovanje Oscarja Sancheza za izvršnega podpredsednika. Na novo ustanovljenem delovnem mestu v evropskem vodstvu bo Sanchez zadolžen za prodajo in podporo razvoju področja dokumentnih rešitev.

Oscar Sanchez, Generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija in Izvršni podpredsednik European Regional Headquarters

Oscar Sanchez je generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija in je bil aprila imenovan v upravni odbor matičnega podjetja Kyocera Document Solutions Inc., s sedežem v Osaki na Japonskem. Z imenovanjem na položaj izvršnega podpredsednika evropske centrale, se njegov status ne bo spremenil, še vedno bo obdržal obe prej imenovani funkciji. Tako bo deloval med Madridom in evropskim sedežem v Hoofddorpu.
Sanchez je ob imenovanju izjavil: "Štejem si v veliko čast, da so mi ponudili mesto izvršnega podpredsednika. Nadaljeval bom s prenovo podjetja v celovitega ponudnika dokumentnih rešitev. Upam, da bom lahko prenesel nekatere uspešne projekte, ki smo jih izpeljali v Španiji, tudi na evropski nivo. Potrebe uporabnikov so ves čas v ospredju naših prizadevanj in tudi v bodoče jih bomo naslavljali z vsemi razpoložljivimi sredstvi - Kyocerino edinstveno filozofijo, tehnologijo ECOSYS in našimi zaposlenimi. Predstavljam si, da bo življenje postalo veliko bolj naporno, toda veselim se izziva."

Sánchez je svojo pot v Kyoceri začel leta 1996 kot direktor marketinga in je leto kasneje napredoval na položaj direktorja prodaje in marketinga. Leta 2002 je postal generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija in se zavzemal za pospešeno integracijo področij tiskalnikov in fotokopirnih strojev. Od tedaj je Kyocera Document Solutions Španija povečala prihodke za 5 krat in dobiček za 10 krat. V zadnjem fiskalnem letu je Kyocera Document Solutions Španija dosegla izjemno, dvomestno rast in najvišje prihodke od začetka svojega obstoja pred 30 leti. Oscar je spodbudil Kyocerino osebje k izrabi Kyocerine napredne tehnologije v korist vseh uporabnikov v Španiji in prevzemu vodilne vloge v transformaciji podjetja Document Solutions po vsej Evropi.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si