O-STA

Synology je predstavil Surveillance Station 7.1 Beta

Optimizirano delovanje in nadzor za okolja z razpršenimi lokacijami

Ljubljana, 14. avgust 2015 - Podjetje Synology Inc. je objavilo, da je na voljo beta različica Surveillance Station 7.1. Najnovejša verzija, s protokolom, ki omogoča predvajanje v realnem času RTSP (Real-Time Streaming Protocol), podporo za oddajanje več prejemnikom (multicast) in izboljšanimi možnostmi za opozarjanje in obveščanje, prinaša optimizirano delovanje za uporabnike z več lokacijami.

"Synology je predan razvoju zmogljivih in obenem učinkovitih ter za uporabo preprostih sistemov nadzora. V Surveillance Station 7.1 smo nadgradili mehaniko in delovanje, tako da bodo lahko podjetja vseh velikosti izkoristila prednosti preprostega upravljanja in napredne zasnove sistema nadzora," je izjavil Chad Chiang, produktni vodja v podjetju Synology Inc.

Surveillance Station 7.1 beta prinaša nove lastnosti:

Ÿ RTSP za boljšo izkušnjo nadzora: Podpora za RTSP izboljšuje učinkovitost neposrednega predvajanja video posnetkov. Ogled prenosov v programih Surveillance Station ali DS cam (na iOS napravah) je tako še bolj preprost. Poleg tega pa lahko razvijalci izkoristijo podporo za RTSP za integracijo video prenosov v druge sisteme.

Ÿ Multicast, v primeru uporabe večih uporabnikov, povečuje učinkovitost izrabe pasovne širine: Ob uporabi Surveillance Station v okoljih kjer več uporabnikov hkrati gleda video prenose, multicast podpora zmanjšuje obremenitve in porabo pasovne širine. V praksi to pomeni, da lahko več varnostnikov hkrati spremlja posnetke v živo na različnih delovnih postajah, ne da bi pri tem vplivali na kakovost delovanja sistema.

Ÿ Napredne možnosti opozoril in obvestil v živih prenosih omogočajo natančnejše upravljanje: V primerih večjih sistemov nadzora, kjer je priključeno večje število kamer, je spremljanje vsake posamezne kamere lahko povsem neučinkovito. Po zaslugi prilagojene rešitve, so opozorila Live View Analytics prikazana za kamere, ki niso vključene v živi prenos. Prav tako so dogodki označeni na e-zemljevidu, tako da lahko uporabnik takoj pregleda kamere in lokacije, kjer se odvijajo sumljivi dogodki.

Ÿ Stabilen in učinkovit centralni sistem upravljanja (CMS): Surveillance Station 7.1 povečuje hitrost, s katero se posnetki in informacije o dogodkih prenašajo s snemalnih strežnikov. Povečanje hitrosti smo dosegli z izboljšanjem strukture baz podatkov in dodano večdelno povezavo med glavnim in snemalnimi strežniki. Poleg tega pa prenovljen sistem upravljanja licenc omogoča večjo stabilnost pri uporabi CMS.

Izboljšana podpora za standard ONVIF prinaša večjo prilagodljivost: Surveillance Station že v osnovi omogoča integracijo za Edge snemanje na izbranih modelih kamer. Z novo različico pa je, po zaslugi podpore standarda ONVIF Profile G, Edge snemanje podprto na veliko večjem številu kamer. Še več, izboljšave v standardu ONVIF Profile S z možnostjo "ONVIF Search", omogočajo lažje iskanje in dodajanje združljivih kamer v sistem Surveillance Station. Nove lastnosti ponujajo uporabnikom večjo prilagodljivost in preprostejšo namestitev kamer pri postavljanju sistema nadzora.

Za več informacij o Surveillance Station 7.1 Beta obiščite www.synology.com/surveillance/7.1beta.

Program Beta Reward

Pomagajte nam narediti Surveillance Station 7.1 še boljši. Synology vabi vse uporabnike k sodelovanju v programu Surveillance Station 7.1 Beta. Pošljite nam svoje mnenje in pripombe o programu. Synology bo podaril Camera License Pack (vključuje 4 licence) trem uporabnikov, ki nam bodo, v obdobju trajanja Beta programa, poslali kar najbolj koristne povratne informacije. Podrobnosti o programu in načinu sodelovanja si oglejte na naslovu: www.synology.com/support/beta_surveillance_7_1.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si