O-STA

Nepozaben koncert leta Europarkovo darilo Mariboru

15 let mariborskega Europarka je minulo soboto zaznamovalo pestro glasbeno dogajanje za vse generacije na mariborskem Trgu Leona Štuklja

Sobotno dopoldne so Trg Leona Štuklja napolnili predvsem mlajši obiskovalci in družine, saj jim je Europark namenil srečanje z večno mladimi Čuki in priljubljenim Ribičem Pepetom. Večerni glasbeni dogodek pa se je upravičeno ponašal z nazivom "Europarkov koncert leta". Več tisoč glava množica je do zadnjega kotička napolnila mariborsko osrednje prizorišče, Trg Leona Štuklja, ki je poleg vsega pričaral eno zadnjih poletnih noči. Nastop zagotovo najboljše slovenske rock glasbene skupine Siddharta je v skoraj polnih dveh urah podaril Mariborčanom res samo najboljše iz njihovega repertoarja. Sprehod skozi 20-letno glasbeno pot Siddharte je dokazal, da postajajo iz leta v leto boljši, saj številne skladbe z njihovega zadnjega albuma že zasedajo vrhove domačih glasbenih lestvic.

Z nepozabnim koncertom v središču Maribora je Europark sklenil enega od številih dogajanj letošnjega praznovanja. Vrhunec 15 obletnice največjega nakupovalnega središča v regiji pa bo prihajajoči konec tedna, ko bodo na svoj račun ponovno prišli najmlajši in vsi ljubitelji mode, saj jih čaka eden največjih modnih spektaklov doslej.