O-STA

Europarkova pomladno-poletna modna revija

Vas zanima, kateri so najbolj vroči modni trendi za letošnjo pomlad in poletje? Kaj napovedujejo modne brvi ter kako biti v toplejši polovici leta 'in'? Prihod pomladi je idealen čas, da v garderobo vključite nove modne kose in se poslovite od oblačil, ki vam ne služijo več. Navdih za najlepše modne kombinacije za pomlad/poletje 2024 boste našli na Europarkovi pomladno-poletni modni reviji, ki bo v četrtek, 25. aprila, ob 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru pri trgovini Hervis.

Modni trendi na rdeči preprogi

Po modni pisti se bodo najprej sprehodili manekeni in manekenke, ki bodo predstavili najbolj trendi kombinacije, potem pa se boste skozi poslovno, ulično, žensko in moško kolekcijo pomaknili proti poletnim stajlingom in najlepšim kopalkam te sezone. Ime tokratne modne revije je Rdeča preproga, saj se po rdeči preprogi lahko sprehodite vsi, če le v to verjamete.

Barvito v cvetočo pomlad in vroče poletje

Stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol, ki je pripravila stylinge za pomladno-poletni del leta, nam je zaupala, da bodo to sezono najbolj zaznamovale žareče barve - živo rdeča, rumena in pink barva so že pokazale svojo premoč nad pastelnimi odtenki. Modni kosi, ki bodo glavni trendi te sezone, so hlačni kostimi za ženske in večni jeans od glave do pet za moške. Kakšen jeans je najbolj moden, oprijet ali širok, pa si pridite pogledat na Europarkovo pomladno-poletno modno revijo. Po modni brvi se bodo sprehodili tudi otroci Plesne šole Sebastian, ki bodo predstavili pisana pomladno-poletna oblačila. Zbrane bo skozi blagovne znamke in najnovejše kolekcije popeljala voditeljica Natalija Bratkovič, modno revijo pa bo v čudovite glasbene odtenke odela pevka Buryana.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.