O-STA

KYOCERA MYPANEL - prenosna in prilagodljiva nadzorna plošča

Ljubljana, 31. avgust 2015 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo Kyocera MyPanel, univerzalno rešitev, ki omogoča nadzor Kyocerinih tiskalnikov in večopravilnih naprav s pomočjo mobilnih naprav. MyPanel omogoča uporabnikom oddaljen dostop do možnosti kopiranja, tiskanja in skeniranja, podpira vnaprej določene nastavitve in nudi konsistenten vmesnik, ki je neodvisen od posamezne naprave.

Mnoge organizacije imajo nameščene različne tiskalnike in večopravilne naprave v svojih pisarnah, ki omogočajo različne funkcije. Nastavitev vsake posamezne naprave je lahko precej zamudna. Majhni LCD zasloni še dodatno zapletejo opravilo, še posebej če morate vnašati e-naslove za potrebe skeniranja in samodejnega pošiljanja na izbrane naslove. KYOCERA MyPanel je mobilna aplikacija, ki uporabnikom omogoča povezovanje v združljivo Wi-Fi omrežje in oddaljeno upravljanje naprav s pomočjo skupnega vmesnika s katerekoli mobilne naprave.

Sabine Nobel, produktni vodja v podjetju Kyocera Document Solutions Europe je izjavila: " Z uporabo intuitivnih poslovnih orodij se Kyocera trudi uporabnikom omogočiti, da prevzamejo nadzor in poenostavijo vsakodnevna delovna opravila. Kyocera MyPanel omogoča upravljati običajna opravila ki so povezana z dokumenti, neposredno iz mobilne naprave. Tako je uporaba naprav za tiskanje še preprostejša in bolj priročna. Zavedamo se trenda, da mobilne naprave postajajo primarno IT orodje. Z novo aplikacijo bodo uporabniki lahko izkoristili vse prednosti personaliziranih in poenostavljenih delovnih tokov."

Kyocera MyPanel

Funkcije, ki jih rešitev omogoča, vključujejo kopiranje, skeniranje, in tiskanje iz zasebnih map in povezavo na storitve v oblaku, kot sta na primer Evernote ali Dropbox. Možno je pregledovanje statusa naprav, formatov papirja in nivoja tonerja. Nastavljati je mogoče lastnosti tiskanja, kot sta na primer dvostransko tiskanje ali določanje ločljivosti skeniranja. Nastavitve je možno uporabiti z le enim pritiskom na gumb za vse združljive A3 ali A4 naprave, ne glede na različne vmesnike, ki so vanje vgrajeni.

Aplikacija je na voljo za prenos v App Store, Google Play in Windows Store. Če želite izvedeti več o rešitvi ali preveriti seznam združljivih naprav, obiščite: http://www.kyoceradocumentsolutions.eu/index/document_solutions/mobile_cloud/My_Panel.html

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si