O-STA

Deset razlogov za BackBox

BackBox, dobavitelj vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente informacijskega sistema. BackBox, to je namreč naziv podjetja in hkrati tudi naziv produkta, zagotavlja, da so vse konfiguracijske datoteke podprtih naprav in rešitev varno shranjene na enem osrednjem mestu, preverjeno v izvorni obliki, da se omogoči hitro okrevanje, ko je to potrebno. Zadnja različica produkta nosi oznako 3.0.28. Pred kratkim je vodilni tehnični bloger podjetja BackBox naštel 10 poglavitnih razlogov zakaj koristiti BackBox.

· BackBox omogoča kreiranje popolnih in tudi avtomatiziranih opravil za redno varnostno kopiranje vseh nastavitev iz varnostnih in mrežnih komponent v informacijskem okolju, in je tudi v veliko pomoč pri obnavljanju sistemov iz shranjenih varnostnih kopij.
· Že vgrajena podpora za neposredno delo s produkti več kot 100 proizvajalcev varnostnih rešitev in mrežnih komponent.
· BackBox lahko vgradi podporo za novega dobavitelja že v roku 24 ur po oddaji zahteve in podatkov.
· Stranke pa lahko tudi same vgradijo podporo za novo rešitev / proizvajalca ob minimalni tehnični pomoči strokovnega osebja podjetja BackBox.
· Lahko je v pomoč pri izpolnjevanju zahtev skladnosti z raznimi standardi - zanesljiv sistem varnostnega kopiranja in revizija obnovitvenih postopkov so zahteve več skladnostnih predpisov.
· Pokvarjene varnostne kopije so neuporabne, BackBox samodejno preverja konfiguracije in njihovo integriteto, s tem prepreči kakršnokoli neprijetno presenečenje.
· BackBox je varna rešitev, shramba za arhiviranje varnostni kopij je šifrirana.
· Auto Tasks - omogočajo oblikovanje in avtomatizacijo prirejenih delovnih procesov.
· BackBox Application Level Monitoring - preventivno odkrivanje potencialnih težav preden pride do kake napake v opazovanih sistemih.· BackBox je prirejen tudi za potrebe distributerjev in ponudnikov upravljanih storitev, prilagodljive uporabniške skupine in skupinske pravice omogočajo delo z več naročniki.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.backbox.co/news-events/

### ### ###


O BackBox

BackBox je ponudnik in hkrati tudi naziv njihove vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente informacijskega sistema. BackBox zagotavlja, da so vse konfiguracijske datoteke podprtih naprav in rešitev varno shranjene na enem osrednjem mestu, preverjeno v izvorni obliki, da se omogoči hitro okrevanje, ko je to potrebno. Podprt z vedno aktualnim inventarjem in funkcijo za primerjavo konfiguracij je idealen v vseh okoljih - za vsako organizacijo, več-najemniški podatkovni center ali ponudnika naprednih storitev. Strankam pomaga vzdrževati brezhibno homogeno delovanje raznolikega omrežja in varnostnega okolja z zagotavljanjem odpornosti kompleksne infrastrukture in prožne odzivnosti pri razreševanju težav.

Safeway LTD je vodilno izraelsko podjetje s področja informacijske varnosti, ki je po več desetletjih nabiranja izkušenj pri načrtovanju in vzdrževanju naprednih omrežij in varnostnih storitev razvilo BackBox, ki je sedaj deloma tudi v lasti največjega izraelskega mobilnega operaterja Cellcom.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.backbox.com/


Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com