O-STA

Synology je predstavil RackStation RS2416+/RS2416RP+. Vrhunska zaščita podatkov in integriteta za sodobne pisarne

Ljubljana, 10. september 2015 - Synology je predstavil novi RackStation RS2416+/RS2416RP+, strežnik NAS z 12 režami za diske, ki prinaša možnost načrtovanja izdelave posnetkov stanja in trdno integriteto podatkov, nadgrajevanje med delovanjem naprave z do 24 dodatnih diskov, kot tudi zanesljivo delovanje, ki ga v sodobnih pisarnah pričakujemo.

S podporo za Btrfs datotečni sistem RS2416+/RS2416RP+ omogoča zrcaljenje meta podatkov in kontrolne vsote, ki zagotavljajo višjo stopnjo dostopnosti in obstojnosti podatkov. Naprava samodejno izdeluje posnetke stanja dokumentov vsakih 5 minut, kar omogoča podjetjem povrnitev starejših verzij dokumentov in map. Z razširjenim spominom je mogoče izdelati do 256[1] dnevnih, tedenskih ali mesečnih posnetkov stanja.

"Majhna in srednje velika podjetja potrebujejo rešitev za hrambo podatkov, ki z njimi raste in obenem zagotavlja, da so starejše verzije dokumentov, zapisov in ostalih pomembnih dokumentov, zaščiteni pred človeškimi napakami ali nepredvidenimi strojnimi napakami. Z napredno zaščito podatkov, novi RS2416+/RS2416RP+ prinaša idealno rešitev za hrambo pomembnih podatkov podjetja," je izjavil Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology Inc.

RS2416+/RS2416RP+ je opremljen s štiri-jedrnim procesorjem, z vgrajeno AES-NI strojno enkripcijo, 2GB spomina (razširljiv na do 6GB) in s podporo za read/write optimiziran SSD predpomnilnik. Poleg standardnih štirih Ethernet vhodov s podporo za nadomestni način delovanja in funkcijo Link Aggregation, RS2416RP+ verzija, za zagotavljanje maksimalne dosegljivosti, vključuje tudi redundančni sistem napajanja.

RS2416+/RS2416RP+ poganja DiskStation Manager (DSM), najnaprednejši in intuitiven operacijski system, ki deluje na osnovi spletnega vmesnika; prinaša širok nabor aplikacij, ki omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je bil s strani bralcev revije PC Pro ocenjen kot najboljši NAS izdelek leta "The Best NAS Device of 2014". Glede na njihovo raziskavo, je bilo več kot četrtina vseh izdelkov NAS Synologyjevih in kar 97% bi se jih, ob ponovnem nakupu, odločilo za Synology.

Za več informacij o RS2416+/RS2416RP+, obiščite https://www.synology.com/products/RS2416+.

[1] Z 2GB RAM-a je izdelava posnetkov stanja omejena na 64.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si