O-STA

BackBox 4.5

4.11.2015
BackBox, dobavitelj vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je pred kratkim javnosti predstavil različico 4.5 njihove vodilne rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente. Nova programska oprema je že na razpolago prihodnjim strankam, pri BackBox-u pa seveda svetujejo tudi obstoječim strankam da svoje namestitev čim prej nadgradijo na aktualno različico. Nove zmogljivosti in funkcionalnosti v BackBox 4.5 so:

· Automated tasks. Avtomatizirana opravila, s katerimi lahko administrator sproža zagone enega ali več ukazov za večje število ciljnih naprav hkrati. Ta opravila so enako prilagodljiva in jih je mogoče enako podrobno spremljati kot običajna do sedaj znana opravila.

· Application level Monitoring. Spremljanje aplikacijski ravni obratovanja končnih naprav in njihovega zdravja, ter preventivni pregledi za določanje morebitnih prihajajočih težav.

· Discovery. Odkrivanje omogoča pregled mrežnega segmenta na podlagi SNMP protokola in s tem poenostavljeno dodajanje več naprav hkrati v BackBox infrastrukturo.

· Clustering. - Novi tipi gručenja v stalne dosegljive postavitve z Aktivno / Pasivno napravo.

· GUI Customizations. - Čisto nov spletni vmesnik za lažjo navigacijo in upravljanje.

· Exporting Reports. - Izvažanje obstoječih poročil v datoteke tipa XLSX ali PDF.

· Advanced configuration comparison. - Napredna primerjava konfiguracij na primerjalnem zaslonu omogoča hitro odkrivanje samo določenih sprememb, kot so: dodane, spremenjene ali odstranjene vrstice v konfiguraciji, itn.

- Automated comparisons. - samodejna opravila za na primer primerjavo tekoče konfiguracije z začetno konfiguracijo ali katerekoli konfiguracije proti datoteki s privzeto konfiguracijo.

· SFTP Server. - BackBox lahko zdaj deluje tudi kot SFTP strežnik, kakor kot tudi redni SCP, FTP, TFTP in rsync strežnik.

Za podrobnosti o teh novostih in drugih spremembah v novi različici prosimo obiščite originalno novico na spodaj zabeleženem naslovu ali pa si oglejte domačo stran produkta.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.backbox.co/news-events/backbox-4-5-released/

### ### ###

O BackBox

BackBox je ponudnik in hkrati tudi naziv njihove vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente informacijskega sistema. BackBox zagotavlja, da so vse konfiguracijske datoteke podprtih naprav in rešitev varno shranjene na enem osrednjem mestu, preverjeno v izvorni obliki, da se omogoči hitro okrevanje, ko je to potrebno. Podprt z vedno aktualnim inventarjem in funkcijo za primerjavo konfiguracij je idealen v vseh okoljih - za vsako organizacijo, več-najemniški podatkovni center ali ponudnika naprednih storitev. Strankam pomaga vzdrževati brezhibno homogeno delovanje raznolikega omrežja in varnostnega okolja z zagotavljanjem odpornosti kompleksne infrastrukture in prožne odzivnosti pri razreševanju težav.

Safeway LTD je vodilno izraelsko podjetje s področja informacijske varnosti, ki je po več desetletjih nabiranja izkušenj pri načrtovanju in vzdrževanju naprednih omrežij in varnostnih storitev razvilo BackBox, ki je sedaj deloma tudi v lasti največjega izraelskega mobilnega operaterja Cellcom.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.backbox.com/

Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com