O-STA

Quintiles prispeval odprtokodno programje za ResearchKit

Kod, ki je na voljo na GitHubu, prinaša nova orodja za raziskave

RESEARCH TRIANGLE PARK, Severna Karolina--(BUSINESS WIRE)-- Quintiles, največji dobavitelj biofarmacevtskih storitev na svetu, je napovedal svoj prispevek k razširitvi okvira ResearchKit, ki ga je Apple razvil, da lahko raziskovalci lažje in pogosteje zbirajo podatke, ki jih sodelujoči prispevajo z aplikacijami za iPhone.

To pametno sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na: http://www.businesswire.com/news/home/20151109005192/en/

ResearchKit sodelujočim omogoča, da preprosto izpolnjujejo naloge ali posredujejo ankete neposredno iz aplikacije, in jim interaktivno predstavi postopek prostovoljnega soglasja. Quintiles je v ResearchKit sedaj prispeval razširitve, ki imajo dodatne zmogljivosti za dodatke, s katerimi lahko razvijalci ustvarjajo bolj kompleksne aplikacije. Quintiles namerava te dodatke uporabiti za razvoj orodij za sodelovanje pacientov, in sicer za aplikacije, ki temeljijo na ResearchKitu.

Quintiles je organizacija številka ena za raziskave v poznih stopnjah in naši strokovnjaki za tehnologijo in e-zdravje aktivno integrirajo in razširjajo ResearchKit kot orodje za raziskovalne študije naših strank z namenom ponujanja vrhunske uporabniške izkušnje za paciente in negovalno osebje.

"Quintiles odlikuje poglobljeno razumevanje obnašanja pacientov, saj je od leta 2008 izvedel že več kot 400 programov, neposredno povezanih s pacienti," je dejal Richard Thomas, izvršni direktor za tehnologijo in rešitve. "Tem načelom sledimo pri razvoju razširitev okvira ResearchKit."

"Verjamemo, da gre pri razširitvah, ki jih je prispeval Quintiles, za bistven korak naprej v segmentu kliničnih preiskav," je pojasnil Thomas. "Te razširitve ne bodo izboljšale samo aplikacij, ki jih razvija Quintiles za lastno uporabo, pripomogle bodo tudi k razvoju drugih aplikacij, ki uporabljajo ResearchKit. Pri delu z ResearchKitom smo pridobili poglobljeno razumevanje možnosti tega okvirja in njihove optimizacije v aplikacijah, ki jih razvijamo za naše stranke na področju kliničnih preiskav."

Več informacij o Quintilesovem prispevku ResearchKitu najdete na naši spletni strani http://www.quintiles.com/researchapps.

Quintilesu

Quintiles (NYSE: Q) biofarmacevtskim in drugim podjetjem v zdravstveni panogi pomaga izboljšati verjetnost uspeha, tako da svojo poglobljeno znanstveno, terapevtsko in analitsko ekspertizo povezuje z vrhunsko storitvijo z namenom izboljšanja rezultatov. Quntiles, ki ponuja celoten nabor storitev od svetovanja do operativnih nalog, je največji ponudnik na svetu na področju razvoja produktov in integriranih zdravstvenih storitev, vključno s komercialnimi in opazovalnimi rešitvami. Podjetje posluje v približno 100 državah po vsem svetu in je na seznamu FORTUNE 500, revija FORTUNE pa ga je uvrstila tudi na seznam "najbolj občudovanih podjetij na svetu". Več informacij je na voljo na spletni strani www.quintiles.com.

Kliknite tukaj in se naročite na Quintilesova obvestila za mobilne naprave.

Izvirnik sporočila za javnost je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151109005192/en/

Kontakti

Quintiles
Phil Bridges, odnosi z mediji
Pisarna: + 1-919-998-1653
Mobilna: + 1-919-457-6347
phil.bridges@quintiles.com
ali
Todd Kasper, odnosi z investtorji
+ 1-919-998-2590
InvestorRelations@quintiles.com

Vir: Quintiles

Multimedija:

Video

Richard Thomas, President, Technology & Solutions, Quintiles, govori o Quintilesovem prispevku ResearchKitu.