O-STA

Podjetje Quintiles je odprlo nov storitveno-operacijski center

Zaščitena informacijska tehnologija pomaga strankam iz področja bio-farmacije pri upravljanju operacijskega tveganja v programu "New Health"

RESEARCH TRIANGLE PARK, Severna Karolina - (Business Wire) - Podjetje Quintiles je danes naznanilo uradno odprtje svojega novega svetovnega storitveno-operacijskega centra informacijskih tehnologij (IT) v Bangaloreju v Indiji.

Storitveno-operacijski center ponuja pametno spremljanje, nadzor in triažo sistemskih dogodkov v celotnem tehnološkem oblaku podjetja Quintiles - v njegovem skupnem, nadzorovanem in varnem računalniškem okolju. Storitveno operacijski center podpira klinične raziskave in komercializacijske postopke za mnoge vodilne bio-farmacevtske organizacije po svetu.

"Veseli smo, da lahko naš vrhunski tehnološki operacijski center zaženemo na internetu, prvi v našem sektorju," je dejal glavni zastopnik za stike za javnostjo v podjetju Quintiles, Richard Thomas. "Center proaktivno identificira in razrešuje probleme, preden ti sploh prizadenejo poslovne operacije, kadarkoli, kjerkoli."

Otvoritvena slovesnost je bila na kampusu podjetja Quintiles v Bangaloreju v Indiji. Zbrane so nagovorili častni gostje: glavni minister IT sekretariata provincialne vlade Karnataka v Indiji, Ashok Kumar, Dr. Ferzaan Engineer, izvršni direktor Quintiles India in Naz Haji, višji podpredsednik Quintiles IT.

Haji je dejal: "Naša sposobnost, da nadziramo in spremljamo obsežni nabor IT sistemov v Quintilesovemu oblaku - ne glede na to ali so notranji, ali jih priskrbijo naše stranke ali partnerji - nam omogoča, da ponujamo podporo našim strankam na kritični osnovni ravni in ublažimo tveganja delovanja v okolju "New Health"."

"Z vzdrževanjem toka podatkov in stalnim, neprekinjenim delovanjem sistemov, je storitveno-operacijski center nevidni varuh v ozadju dela, ki ga Quintiles opravlja po svetu," je zaključil.

Quintiles ima tako certifikat upravljanja storitev ISO 20000 za storitveno-operacijski center kot ISO 27001 varnostni certifikat za centre ključnih podatkov.

O podjetju Quintiles

Quintiles je edino povsem poenoteno podjetje za bio-farmacevtske storitve, ki ponuja klinične, komercialne, svetovalne in investicijske rešitve po vsem svetu. Omrežje Quintiles z več kot 20.000 aktivnimi profesionalnimi delavci v 60 državah deluje z neomahljivo predanostjo pacientom, varnosti in etiki. Quintiles pomaga bio-farmacevtskim podjetjem upravljati tveganje in zgrabiti priložnosti v okolju, kjer je sprememba stalnica. Za več informacij obiščite spletno stran: www.quintiles.com

Kontakt:
Quintiles
Svetovni odnosi z mediji
Phil Bridges, 919-998-1653
phil.bridges@quintiles.com
ali
Odnosi z mediji v Azijsko-Pacifiški regiji
Jane Yeo, +65 6602 1653
jane-tn.yeo@quintiles.com
ali
Odnosi z investitorji
Greg Connors, 919-998-2000
invest@quintiles.com