O-STA

Izobraževalni seminar: Davčne blagajne v praksi

Z 2. januarjem 2016 pri gotovinskem poslovanju obračamo nov list in tudi pri nas začenjamo z davčnim potrjevanjem izdanih računov.

"Ogromna količina informacij, iz katerih je težko izluščiti prave..." ter "Premalo konkretne vsebine...", so najpogostejši komentarji zavezancev, ki jih novi zakon neposredno zadeva. Da bi te ugovore odpravili, vas vabimo da se udeležite izobraževalnega seminarja

Davčne blagajne v praksi,

kjer bomo konkretno po korakih skupaj z vami obdelali seznam aktivnosti in pripravili vzorce dokumentov, ki jih morate opraviti do datuma, ko zakon stopi v veljavo.


TERMINI:
petek 20.11.2015 ob 10:00 uri
ponedeljek 23.11.2015 ob 15:00 uri
torek 01.12.2015 ob 9:00 uri

PRIJAVA:
Prijava je obvezna najkasneje do ponedeljka 16.11.2015 in sicer preko spletnega obrazca ali pisno na elektronski naslov db@pronet-kr.si ali na fax (04) 2 800 860.

Število mest na posameznem terminu je omejeno, zato si pravočasno rezervirajte svoje mesto na izobraževanju! Izobraževanje bo potekalo na lokaciji podjetja Iskratel d.o.o., Ljubljanska c. 24 a, Kranj, predavalnica T5.

ZA KOGA:
Seminar je namenjen vsem, katerim novi zakon o davčnih blagajnah spreminja način poslovanje in bi zato želeli prave informacije in prave rešitve.

CENA IN PLAČILA:

Kotizacija za seminar znaša 125 € + DDV za vsakega prijavljenega. Cena za vse nadaljnje udeležence iz istega podjetja je 20% nižja.

Plačilo kotizacije se izvede pred udeležbo na podlagi izdanega predračuna. Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

DODATNE INFORMACIJE: seminar Davčne blagajne v praksi

Vljudno vabljeni!