O-STA

Edinstvena priložnost vpogleda v rešitve za optimizacijo procesov v logistiki - 19.11.2015 ob 9:00 v Posnovni hiši Unija, Brezovica pri Ljubljani

Na dogodku "Od naročila do dostave" bomo iz prve rok in v živo predstavili rešitve za optimizacijo procesov v logistiki in sicer za:

1. zbiranje naročil na terenu in prenos naročil s terena v skladišče,
2. upravljanje skladišča in priprava pošiljk za dostavo,
3. spremljanje pošiljk v terenski dostavi in elektronsko potrdilo o dostavi.

Prijava na seminar

Dodatna informacija: na dogodku bomo predstavili najnovejše načrte največjega svetovnega proizvajalca opreme za tiskanje in čitanje črtne kode Zebra (bivša Motorola Solutions).

Da bi imeli procese kar se da avtomatizirane, s čim manj napakami in čim hitrejše, smo v Špici razvili in izbrali skupek informacijskih rešitev, ki so med seboj povezane in omogočajo nižje obratovalne stroške ter prinašajo natančnejšo in hitrejšo dostavo. Na Špicinem seminarju bomo predstavili kako te rešitve delujejo, kako se obnesejo na naših dosedanjih instalacijah iz različnih branž od distribucije do proizvodnih podjetij.

Rešitve in opremo bo možno preizkusiti v živo v našem demo okolju!

PRIJAVA NA SEMINAR

Seminar bo potekal v Poslovni hiši Unija, Brezovica pri Ljubljani. V okolici Unije je možno brezplačno parkiranje. Seminar bo trajal okvirno 3 ure in je brezplačen.


Se vidimo v Špici!


Andrej Planina
andrej.planina@spica.com
041 665 102.

Aleš Habič
ales.habic@spica.com
041 764 990.

Urban Brodnik
urban.brodnik@spica.com
031 607 065.

Špica International d.o.o., Pot k Sejmišču 33, 1000 Ljubljana, SI, http://www.spica.si/