O-STA

Kolpa je doma v številnih slovenskih domovih - danes je dobila še enega. V ljubljanskem BTC je odprla nov salon kopalniške opreme Kolpa san.

Danes je v družbi gospodarstvenikov iz cele Slovenije in častnega gosta g. Zorana Jankoviča odprl vrata nov salon podjetja Kolpa d.d.. To je druga Kolpina investicija v razstavni prostor v Sloveniji; doslej smo si strnjen Kolpin program lahko ogledali le v njihovem razstavno-prodajnem salonu v Metliki, od danes pa bo lažje dostopen tudi širši Sloveniji. Na 1150 m2 se v BTC, v dvorani 1, predstavljata dve Kolpini blagovni znamki: Kolpa san in Kerrock.

Ves ponos belokranjske Kolpe v Ljubljani

V razstavno-prodajnem salonu kopalniške opreme Kolpa san Kolpa razstavlja predvsem artikle višjega in srednjega cenovnega razreda - od kopalnih kadi, masažnih sistemov, tuš kabin, masažnih kabin, parne savne in kopalniškega pohištva.

Vsem, predvsem pa investitorjem in arhitektom je na ogled tudi druga Kolpina blagovna znamka Kerrock - kompozitni material prihodnosti.

Ko kopalnica postane kolpalnica.

"Kolpa je sodobni proizvajalec kopalniške opreme, trendsetter v našem prostoru. V zadnjem času tega v Sloveniji morda nismo dovolj izpostavljali. Ljudje so nas po drobcih videvali v trgovinah s sanitarno opremo, kjer seveda še ostajamo, novi ljubljanski salon pa omogoča, da na enem mestu pokažemo vso razsežnost našega programa. Da pokažemo, kaj pomeni, ko kopalnica postane kolpalnica.", je ob otvoritvi dejal predsednik uprave g. Mirjan Kulovec in nadaljeval: "Ta salon ima vrednost tudi za nas, ki delamo v Kolpi. Kolpa si po skoraj 40-ih letih uspešnega delovanja zasluži salon v glavnem mestu Slovenije. V zadnjih letih smo v tehnološkem in oblikovalskem smislu zelo napredovali in prav je, da to pokažemo širši publiki."

Donacija kopalnice

Svoje veselje ob otvoritvi novega salona je Kolpa delila tudi s tistimi, ki si nakupa kopalnice ne morejo privoščiti. V sodelovanju z Anino zvezdico so družini v stiski podarili celotno kopalniško opremo za prenovo njihove kopalnice.

Več info: salonlj.kolpa.si

· Fotografije iz otvoritve (dostopne do vključno 29.11.2015)

· Fotografije salona so dostopne na: http://salonlj.kolpa.si/

Kontakt:

Urša Nemanič - oseba odgovorna za dodatne informacije
Kolpa d.d., Rosalnice 5, 8330 Metlika
Tel.: 07 39 33 376; 031 648 656
E-mail: urska.nemanic@kolpa.si