O-STA

Vabilo na srečanje ob začetku delovanja novega sistema za prenos toplotne energije iz podjetja Julon v bazene Vodnega mesta Atlantis

Spoštovani,

družba BTC in podjetje Julon vas vabita na srečanje ob začetku delovanja novega sistema za prenos toplotne energije iz podjetja Julon v bazene Vodnega mesta Atlantis. Dogodek bo z obiskom počastil Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, saj novo sodelovanje obeh partnerjev pri uporabi presežkov toplotne energije prispeva k trajnostnemu razvoju prestolnice.

Dogodek bo v torek, 29. decembra 2015, ob 12. uri

v Vodnem mestu Atlantis v BTC City Ljubljana.

Vodno mesto Atlantis bo po novem 100-odstotno zadostilo svojim potrebam po toplotni energiji z uporabo neizkoriščenih presežkov energije iz podjetja Julon. Ti presežki nastajajo v obliki vroče vode kot stranski izdelek v proizvodnem procesu regeneriranja, imenovanem ECONYL® Regeneration System.

Na srečanju bomo pojasnili nov način oskrbe Vodnega mesta Atlantis s toplotno energijo. Osvetlili bomo tudi prednosti tega okoljskega projekta, ki obeta zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida za več kot 2.000.000 kilogramov na leto in s tem razbremenitev okolja v prestolnici.


Veselimo se srečanja z vami!

Jože Mermal
Predsednik uprave družbe BTC

Giulio Bonazzi
Predsednik uprave skupine Aquafil

Edi Kraus
Generalni direktor podjetja Julon

Prosimo za potrditev vaše udeležbe na dogodku najkasneje do ponedeljka, 28. decembra 2015 na e-naslov: matic.zehelj@btc.si