O-STA

Kyocera med vizionarji

Gartner je v magičnem kvadrantu za leto 2015 na področju Storitev za upravljanje z dokumenti in vsebinami postavil podjetje KYOCERA Document Solutions Inc. med vizionarje

Ljubljana, 2.2.2016 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je pozicionirano med vizionarje v Gartnerjevem magičnem kvadrantu za leto 2015 na področju Storitev upravljanja s tiskom in vsebinami.

Gartnerjev magični kvadrant za Storitve upravljanja z dokumenti (MPS) in Storitve upravljanja z vsebinami (MCS) je bil objavljen drugič in ocenjuje zmožnosti ponudnikov upravljanja tiskanja, kot tudi vse bolj pomembnega upravljanja vsebin.

V zadnjem času postaja poslovno okolje vse bolj raznoliko in globalizirano. Povečale so se tudi zahteve po upravljanju operativnih procesov, ki ni omejeno z nacionalnimi mejami, kot tudi zahteve za hitro sprejemanje odločitev. Istočasno pa v podjetjih eksponentno raste količina dokumentov in z njimi težave, povezane z njihovo obdelavo in procesiranjem.

Kot odgovor na opisano poslovno situacijo je Kyocera močno investirala v razvoj metodologij, rešitev in virov za svojo MDS usmeritev (Managed Document Services - Storitve Upravljanja z Dokumenti), ki vključuje tako MPS in MCS. Zato je maja 2014 ustanovila tudi posebno interno razvojno-podporno skupino (Global Solutions Support Team), ki deluje v Severni Ameriki, državah EMEA in v Aziji in katere naloga je zagotavljati pravočasno podporo in prilagoditve MDS rešitev v skladu s posebnostmi lokalnih trgov.

"Širok nabor svetovalskih storitev in edinstvene poslovne rešitve nam omogočajo boljše razumevanje poslovnega okolja naših strank. Naš celovit pristop nam tako omogoča reševati težave, povezane z upravljanjem z dokumenti," je izjavil Ryuzo Morita, direktor v podjetju Kyocera Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka za korporativno strateško planiranje. Poleg tega je še dodal: "Verjamemo, da status "Vizionarja" kaže, da Kyocera celovito razume posebnosti sodobnega trga in pozna način, kako strankam odpreti oči glede možnosti, ki jih prinaša prihodnost na področju rešitev za upravljanje z dokumenti."

S kombinacijo zanesljive tehnologije izpisovanja, prilagojenih poslovnih rešitev in personaliziranih storitev se bo Kyocera Document Solutions še naprej prizadevala reševati kritične poslovne izzive, ki vključujejo operativno učinkovitost, izboljšave produktivnosti, povečano varnost podatkov in nižanje stroškov.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si