O-STA

Kyocerine revolucionarne A4 naprave

Prva serija A4 večopravilnih naprav z zmogljivostmi A3 naprav

Ljubljana, 9.2.2016 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila tri nove A4 barvne večopravilne naprave TASKalfa. Naprave so edinstvene, saj prinašajo superiorne zmogljivosti ravnanja s papirjem in možnosti zaključevanja dokumentov, ki so bile do sedaj rezervirane za mnogo dražje in večje A3 naprave. Kapaciteta predalov do 3.100 listov, dvostransko tiskanje, skeniranje, kopiranje in faksiranje, kot tudi celovit nabor možnosti zaključevanja, so lastnosti, zaradi katerih nove naprave nimajo konkurence na trgu. Idealne so za uporabo v delovnih skupinah vseh velikosti, ki so do sedaj, zaradi funkcionalnosti, uporabljale A3 naprave, obenem pa tiskajo predvsem A4 formate.

Kyocerine nove naprave TASKalfa 406ci, 356ci in 306ci omogočajo uporabnikom enostavno digitalizacijo delovnih procesov. Ponašajo se s hitrostmi tiskanja 40 strani/min, 35 strani/min in 30 strani/min in kakovostno ločljivostjo tiskanja do 1.200 dpi. Naprave lahko uporabniki prilagodijo tako svojim potrebam kot prostoru, ki ga bodo namenili napravam. Na voljo so v različnih konfiguracijah, od namizne ali samostoječe, z do petimi predali za papir.

Maki Nagao, direktorica marketinga v podjetju KYOCERA Document Solutions International Sales je izjavila: "Nove naprave omogočajo organizacijam, kot so na primer šole, ki imajo pogosto skromne proračune, potrebujejo pa napredne možnosti zaključevanja dokumentov in tiskajo pretežno v formatu A4, da izkoristijo funkcionalnosti A3 naprav za ceno A4. Možno je na primer, tiskanje plakatov v velikosti od A6 pa vse do dolžine 1.220 mm., Poleg izboljšanih možnosti izpisovanja ,naprave omogočajo tudi digitalizacijo papirnatih dokumentov in njihovo shranjevanje, urejanje in deljenje med uporabniki. Zato so idealne za uporabnike, ki potrebujejo polno funkcionalnost večopravilnih naprav, obenem pa želijo nizko osnovno nabavno ceno in nizke obratovalne stroške."

Prilagodljiv delovni pripomoček

Vse tri naprave je mogoče preprosto vključiti v obstoječe delovne tokove in jih prilagoditi posebnim delovnim zahtevam v organizaciji. Uporabniki lahko izboljšajo varnost in uporabnost naprav neposredno iz nadzorne plošče in z uporabo Kyocerinih HyPAS aplikacij.

Z optimizacijo zasnove novih A4 večopravilnih naprav Kyocera omogoča uporabnikom izjemno učinkovitost, ki je bila do sedaj na voljo le z uporabo dražjih A3 naprav. Nove TASKalfe so idealne za okolja kjer sta kakovost izpisov in možnosti zaključevanja vitalnega pomena. Pri varnosti in mobilnih zmožnostih so ohranili vse lastnosti večjih A3 naprav. Zato bodo podjetja, ob zmanjšanih časih nedelovanja, kmalu po namestitvi opazila prihranke, ki jih prinaša investicija v nove Kyocerine naprave.

Vse naprave bodo na voljo sredi februarja 2016. Več informacij dobite na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si