O-STA

Jubilejni SEJMI OKUSOV GASTexpo so se uspešno zaključili

Konec januarja so se uspešno zaključili 10. jubilejni mednarodni SEJMI OKUSOV - GASTexpo & Sladoled & Vino. Prejeli so številne pohvale tako obiskovalcev kot razstavljavcev.

Sejem je skupaj s spremljajočim sejmom Natour Alpe-Adria obiskalo okrog 15.000 obiskovalcev, ki so poleg kakovostnega razstavnega programa 450-ih domačih in tujih razstavljalcev lahko obiskali 43 brezplačnih delavnic, 4 tekmovanja in številne vsakodnevne predstavitve.

Pester nabor domačih in tujih razstavljalcev sejmu daje težo ne le v Sloveniji, ampak tudi izven meja. Sejem je ostal zvest svojim usmeritvam in tako prepričal ne le strokovno javnost s predstavitvijo najnovejših trendov in smernic, temveč tudi tiste, ki preprosto radi uživajo v kulinariki.


Novost na letošnjih sejmih okusov pa so bile delavnice in tekmovanja s področja KAVE, ki so popestrile že tako bogat program sladoleda, pizze in slaščičarstva.


NOV TERMIN SEJMOV - Organizatorji vas že vabimo na naslednjo edicijo, katera se seli na novi termin - druga polovica marca 2017. Točen datum sledi v kratkem.


"Letošnji sejem, predvsem pa strokovni program, se zagotovo izkazuje v presežkih, saj je k sodelovanju privabil priznane mednarodne in domače strokovnjake in institucije. Izredno smo zadovoljni z odzivom številnih razstavljavcev in obiskovalcev ter številom kakovostnih brezplačnih delavnic, ki smo jih ponudili obiskovalcem. Kombinacijo kakovostnega razstavnega in strokovnega programa ocenjujemo kot uspešno, zato bomo z obema segmentoma nadaljevali tudi v prihodnje." je poudaril organizator sejma GASTexpo & Sladoled & Vino g. Matjaž Turk - direktor podjetja Primorski sejem d.o.o..

>>> FOTO in VIDEO utrinki SEJMI OKUSOV 2016 <<<

Oglejte si program SEJMOV OKUSOV 2016 in zmagovalce tekmovanj:

Mednarodna tekmovanja
1. Tekmovanje v pripravi kavnega koktajla - AFTER DINNER KOKTAJL

4. Mednarodno prvenstvo Slovenije v izdelavi PIZZE

6. Mednarodno prvenstvo v izdelavi SLADOLEDA

1. BARISTA BATTLE CHALLENGE

Delavnice

Delavnice priprave KAVE

Delavnice PRIPRAVE SLADOLEDA/SLAŠČIC za predstavitev v VITRINI

ŠOLA PIZZE

SLAŠČIČARSKE DELAVNICE LaGANACHE

Predstavitve
Demonstracije oblikovanja sladkorne mase
Letni zbor Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije
Priprava VEGANSKIH JEDI
Predstavitev inovativnega PT ClimatePlus pomivalnega stroja

Tehnološke novosti

Seznam predstavljenih novosti

Primorski sejem d.o.o.
GASTexpo & Sladoled & Vino
Čevljarska 17 p.p. 721 6001 KOPER - Slovenia

tel.: +386/5/626-02-17
fax: +386/5/626-11-66

pisarna@gast.si

www.gast.si www.comptech.si www.primorski-sejem.si www.primorski-oglasnik.com