O-STA

Kam po koristne nasvete, primere dobrih praks in trende iz sveta podjetništva?

Banka za podjetnike je poslovna skupnost, ki podjetnikom z nasveti pomaga ustvariti jasno vizijo upravljanja podjetja. Spletna skupnost Banka Za Podjetnike je po novem dostopna širši javnosti, prav tako tudi stran skupnosti na Facebooku, kjer lahko najdete koristne in poučne vsebine.

Banka za podjetnike vam ponuja več, kot vam lahko ponudi navadna banka. Poslanstvo banke za podjetnike je, pomagati podjetnikom učinkovito opravljati podporne funkcije v podjetju, od ustanovitve podjetja do razvoja poslovanja in ustvarjanja novih delovnih mest. Hkrati želijo zagotavljati vir informacij in znanj, s katerimi lahko dosegate rast poslovanja in uresničujete svoje strateške cilje.

S partnerji skupnosti - strokovnjaki, ki so jih izbrali na podlagi njihovih kompetenc in profesionalnosti, pripravljajo redne tedenske zapise s področja delovnega prava, računovodstva, razvoja človeških virov in financiranja. Poleg tega z njimi organizirajo tematske dogodke in delavnice, na katerih lahko pridobite nova znanja in veščine, potrebne za uspešno upravljanje podjetja.

Kot edinstvena in strokovna poslovna skupnost zagotavljajo koristne nasvete, primere najboljših praks in najnovejše trende iz sveta podjetništva.