O-STA

Izobraževanje za sobodajalce: Srečanje sobodajalcev Slovenije

Turizem se nenehno spreminja. Največje priložnosti v turizmu niso več v turistični infrastrukturi, temveč v dodatni ponudbi - doživetjih. V svetu hiperpovezanih potrošnikov šteje le to, da jim znate primerno turistično ponudbo inovativno predstaviti ob pravem času, pri tem pa upoštevati osebno obravnavo in duhovito trženje ter nenazadnje, da znate najbolje zajeti razmerje med ceno in ponudbo. Ste se tudi vi dovolj učinkovito prilagodili na spremenjene nakupne navade svojih gostov?

Vabimo vas na izobraževalno-povezovalno Srečanje sobodajalcev Slovenije , kjer vam bomo v praksi predstavili učinkovite prijeme, trende in orodja, s katerimi boste povečali prodajo turističnih kapacitet. Pokazali bomo konkretne korake, kako pridobiti gosta skozi boljšo predstavitev na spletnem rezervacijskem portalu Airbnb in Booking.com, kako na inovativen način popestriti svoje storitve in kako nagovoriti gosta, da se ponovno vrne.

"Združujemo sobodajalce, stroko, tehnologijo in dobre prakse!"

Izobraževalno srečanje bomo izvedli 10. marca 2016 med 15. in 18.30. uro v Centru kulinarike in turizma - KULT316 v Ljubljani.

Dodatne informacije, program in prijavo na izobraževanje najdete na spletni strani Srečanje sobodajalcev.

Pohitite in izkoristite ugodnost prvih prijav vse do 18.2.2016! Število mest je omejeno!

Vljudno vabljeni!