O-STA

Ustvarjanje globalne promocijske kampanje Calvina Kleina Jesen 2016 na Periscopu

Blagovna znamka prvič omogočila vpogled v snemanje kampanje

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Calvin Klein, Inc., podružnica v lasti PVH Corp. [NYSE:PVH], je 18. marca sporočil, da bo segmente svoje globalne multimedijske produkcije oglaševalske kampanje kolekcije Jesen 2016 (Fall 2016) prikazoval na Periscopu med njenim nastajanjem.

Od 18. marca naprej so lahko gledalci v realnem času izkusili produkcijo oglaševalske kampanje Calvin Klein Jesen 2016 prek Calvin Kleinovega kanala Periscope. Izbrani talenti iz oglaševalske kampanje Jesen 2016 so bili razkriti med prikazovanjem in gledalci so imeli dostop do dogajanja v zakulisju snemanja.

"Ponosni smo, da bomo potrošnikom prvič omogočili dostop do snemanja globalne kampanje Jesen 2016 sredi ustvarjalnega procesa," je pred prikazovanjem dejala Melisa Goldie, glavna direktorica marketinga v Calvin Klein, Inc. "Calvin Klein je znamka, ki uspeva zaradi svojih zgodb. Glede na to, da modna industrija razvija svoj pristop k vključevanju potrošnikov, verjamemo, da bo dostop do kultne oglaševalske kampanje Calvin Klein v realnem času vznemirljiv in inovativen način za prikaz naše zgodbe globalnim potrošnikom. Ena izmed ključnih prioritet Calvin Kleina je biti nosilec digitalnih in oglaševalskih inovacij v modni industriji in menimo, da je Periscope popolna platforma za to junaško vlogo."

Chris Riedy, direktor prodaje v Twitterju, je dejal, "Izjemno vznemirljivo je videti, kako kultna znamka, kot je Calvin Klein, vedno znova potiska ustvarjalne meje naprej. S tem, ko so svojim oboževalcem prek Periscopa omogoča dostop do ekskluzivnih vsebin svojega snemanja kampanje Jesen '16, se Calvin Klein uspešno povezuje z živo, zainteresirano publiko na vznemirljiv, udaren način."

Prenos v živo je bil na voljo med 18. in 20. marcem na periscope.tv/calvinklein in twitter.com/calvinklein. Posebne vsebine s snemanja so bila objavljene tudi na platformah Calvin Kleina na Snapchatu in Instagramu med samim procesom snemanja.

Calvin Klein, Inc. je eden izmed vodilnih studiev za modno oblikovanje in oglaševanje na svetu. Oblikuje in trži kolekcije oblikovalskih oblačil za ženske in moške ter niz drugih izdelkov, ki se proizvajajo in tržijo prek obsežne mreže licenčnih dogovorov in drugih sporazumov po vsem svetu. Serije izdelkov različnih znamk Calvin Kleina vključujejo ženske obleke in kostime, moške modne dodatke in obleke za različne priložnosti, moška in ženska športna oblačila, bridge oziroma sekundarne ali vzporedne linije, ki nosijo oblikovalčevo ime, oblačila iz posameznih kolekcij, oblačila za golf, jeans, spodnje perilo, dišave, očala, ženska oblačila za treninge, hlačne nogavice, obutev, kopalke, nakit, ure, površnike, ročne torbe, usnjene dodatke in dodatke za dom (vključno s pohištvom). Za več informacij obiščite calvinklein.com.

PVH, ki se ponaša z več kot 130-letno tradicijo, se je odlikoval z rastočimi znamkami in podjetji z bogato ameriško dediščino in postal eno izmed največjih oblačilnih podjetij na svetu. Imamo več kot 30.000 prodajalcev, ki delujejo v več kot 40 državah, v letu 2014 pa smo zabeležili 8 milijard ameriških dolarjev prihodkov.

V lasti imamo kultne znamke Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner's in Olga in tržimo niz izdelkov pod temi znamkami kot tudi pod drugimi nacionalno in internacionalno znanimi znamkami, ki jih imamo v lasti oz. za katere imamo licenco.

*Za znamko Speedo smo od Speeda International, Ltd prejeli trajno licenco za Severno Ameriko in Karibe.

Vir: Calvin Klein, Alaud Productions

Družbeni mediji: periscope.tv/calvinklein; facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein; snapchat.com/calvinklein; show yours. #mycalvins; brand handle: @calvinklein

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160318005102/en/

Kontakt:

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
podpredsednica oddelka za odnose z javnostmi
alexandrawagner@ck.com
ali
Amanda Peña, 212-292-9223
direktorica oddelka za odnose z javnostmi
amandapena@ck.com

Vir: Calvin Klein, Inc.